novi ministar gospodarstva

Video - Habijan: 'Otvoren sam za razgovore, ali granicu nikad neću prijeći'

Putem društvenih mreža obratio se i sam Habijan koji je istaknuo kako će dati sve od sebe da opravda ukazano povjerenje te se zahvalio Plenkoviću...
Objavljeno: 21.12.2023. 09:44

Zadnja izmjena: 21.12.2023. 09:54

Foto: HDZ/Damir Habijan

Predsjednik gradskog HDZ-a Damir Habijan službeno je potvrđen za ministra gospodarstva, a predsjednik Vlade Andrej Plenković u intervjuu za HTV istaknuo je kako je potvrđen većinom glasova i očekuje njegovu predanost radu.

Kazao je da resor gospodarstva i održivog razvoja zahtijeva veliki angažman i ozbiljnost. Stoga je važno da ministar prione poslu sa svim pitanjima koja su na dnevnom redu.

- Imat će puno posla, želim mu puno uspjeha - poručio je te dodao da se veseli da jedan mlad čovjek sa sjevera Hrvatske, iz Varaždina, ulazi u njihov tim.

Putem društvenih mreža obratio se i sam Habijan koji je istaknuo kako će dati sve od sebe da opravda ukazano povjerenje te se zahvalio Plenkoviću.

- Kao i uvijek dosad, a što je poznato svim mojim suradnicima, u svom radu odlučno ću se suprotstaviti eventualnim nepravilnostima ili nezakonitostima. Bit ću otvoren za razgovore i suradnju, ali granicu nikad neću prijeći i takvih se stvari gnušam. Nema šansi ni da podlegnem bilo kakvim pritiscima bilo kojih interesnih skupina ili pojedinaca i da dovedem u pitanje ono što sam u karijeri dva desetljeća gradio – napisao je dodavši kako će do kraja godine analizirati trenutnu situaciju u Ministarstvu.

Komentari