objava hdz-a grada ivanca

Zdenko Đuras: Dragi Ivančani, ovo je 10 razloga zašto glasovati za HDZ!

Objavljeno: 15.04.2024. 16:32

Zadnja izmjena: 15.04.2024. 16:40

Izbori 2024.

Objava HDZ-a Grada Ivanca

Zahvaljujući hrvatskoj Vladi i varaždinskom županu Anđelku Stričaku, saborskim zastupnicima kao i angažmanu svih naših gradskih i županijskih vijećnika, svjedočimo nikad većim ulaganjima na ivanečko područjeŠto smo obećali to i ispunjavamo!

  • (1) Osiguran je novac za dogradnju Osnovne škole u Ivancu u iznosu od 5,6 milijuna eura, a početak radova očekujemo već u lipnju ove godine, čim završi školska godina.
  • (2) Gradnja sportske dvorane u Kuljevčici (Jerovec) i energetska obnova škole u Margečanu pred samim je početkom izvođenja radova.
  • (3) Dograđuje se Dječji vrtić u Ivancu, ali i gradi novi u Radovanu, a radovi su financirani od strane Vlade Andreja Plenkovića te dijelom Grada Ivanca.

  • (4) Kupljen je dvorac Bela I. koji će uvelike doprinjeti turističkom razvoju cijele doline uz rijeku Bednju koja većim dijelom pripada i gradu Ivancu.
  • (5) Dokumentacija za gradnju brze ceste od Varaždina, preko Ivanca i dalje prema Zagorju je gotovo u završnoj fazi i pred samim smo otvaranjem radova.
  • (6) Još jedan projekt dobro napreduje i vjerujemo da će sljedeće godine sjever Hrvatske dobiti svoj prvi Park prirode.

  • (7)U tijeku su radovi Hrvatskih voda i Županijske uprave za ceste u Ivanečkoj Željeznici, nastavljaju se radovi na dionici Seljanec – Margečan. Također je raspisan natječaj za radove u Bedencu, Ribić Bregu te nastavak radova u Ivanečkom Vrhovcu. Isto tako uputili smo inicijativu prema ŽUC-u da se riješi u prometu opasno raskrižje u Osečkoj, gdje se planira započeti s projektiranjem rotora.
  • (8)Zbog sigurnosti u prometu ukazali smo na problematiku vezanu uz prometnicu Salinovec – Ivanečko Naselje, gdje je potrebno proširenje ceste i izgradnja pješačko-biciklističke staze.
  • (9)Dobra suradnja i briga prema ivanečkom području vidljiva je i od strane Hrvatskih voda, zahvaljujući kojoj se ovih dana odvijaju radovi na području Ivanečke Željeznice, a uskoro se očekuju i radovi na potoku u naselju Brežnjaki u Margečanu, te nastavak prošlogodišnjih radova u naselju Seljanec. Također, apelirali smo na rješavanje problema potoka u Lovrečanu.

  • (10)Započinje se s radovima na Vinskom potoku u Stažnjevcu. I ono što je vrlo važno, podsjetili smo na važnost projekta mosta u Stažnjevcu te mosta u naselju Pece za koje, prema najavama, uskoro očekujemo da se uz suradnju ŽUC-a i Hrvatskih voda započne s rješavanjem tog problema.

Očekuje nas i niz projekata, a sve na prijedloge i potreba naših građana.

Interesi naših građana ispred politike!

Komentari