stigao odgovor na prozivku

Županija: Očekivali smo da će HNS Martinčević čestitati na 19,47 posto rasta broja noćenja

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.01.2019. 10:54

Zadnja izmjena: 21.01.2019. 11:05

Iz Varaždinske županije stigla je reakcija na današnju presicu HNS-a u kojoj stoji kako Natalija Martinčević ovlasti predsjedanja i operativnog vođenja Turističkom zajednicom ima još od 4. rujna 2017. godine.

>>Mošmondor: Nismo primili dopis da je Martinčević stvarno "predsjednica Turističke zajednice"

Podsjetimo, potpredsjednik Županijske skupštine, HNS-ov Zlatan Mošmondor, izjavio je kako kao član nadzornog odbora TZ-a do prosinca prošle godine nije primio nikakav dopis o imenovanje Natalije Martinčević predsjednicom TZ-a, no iz Županije njegove tvrdnje odbacuju kao neutemeljene.

- Župan Radimir Čačić je posebnoj savjetnici Nataliji Martinčević dao ovlasti obavljanja dužnosti predsjedanja Skupštim i Vijećem TZ-a, te ovlasti donošenja odluka i operativnog vođenja TZ-a. Na temelju njegove odluke to je komunicirano na način predsjedanja po ovlastima – stoji u prioćenju Varaždinske županije.

- U razdoblju od osam godina mandata HNS-a i župana Štromara Varaždinsku županiju prestigle su gotovo sve županije u okruženju, a u svega godinu i pol mandata ove županijske vlasti pod predsjedanjem po ovlastima Natalije Martinčević ostvareni su rekordni pomaci – rast noćenja od visokih 19,47%. Očekivali smo da će nam HNS čestitati, odnosno baviti se sadržajem – poručili su između ostaloga iz Županije, te tablično dostavili sljedeće podatke.

 

Komentari