Besplatno predavanje za poljoprivrednike o ekološkoj proizvodnji

Objavljeno: 13.03.2012. 08:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Prva ekološka stanica iz Zagreba u suradnji s Upravnim odjelom za poljoprivredu Varaždinske županije organizira predavanje na temu ekološke poljoprivrede. Predavanje će biti održano u srijedu u 10 sati u Skupštinskoj dvorani Županijske palače.

Na predavanju će se govoriti o nadzoru i certificiranju ekološke poljoprivredne proizvodnje, o perspektivama ekološke proizvodnje nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju te o konkretnim pitanjima vezanim za tehnologiju ekološke proizvodnje pojedinih kultura.

Predavanje će održati Marin Fucijaš iz Prve ekološke stanice iz Zagreba koja u svojem desetogodišnjem djelovanju pod svojim nadzorom ima 470 gospodarstava na preko 14.000 hektara zemlje.

Besplatno predavanje je prvenstveno namijenjeno poljoprivrednicima, ali i svima onima koji budućnost vide u ekološkom načinu uzgoja pa se pozivaju svi zainteresirani da se odazovu ovom skupu kako bi se i na taj način doprinijelo promicanju i razvoju ekološke proizvodnje od koje uvelike ovisi budućnost ruralnog razvoja te dobrobit i prosperitet cjelokupnog društva.

Komentari