Dan Međunarodnog olimpijskog odbora

Dođite u Graberje i bodrite fajtere u karate-u, kickbox-u, nogometu, visećoj kuglani i boćanju

Objavljeno: 24.05.2018. 08:18

Zadnja izmjena: 24.05.2018. 08:38

Savez športova Varaždinske županije, u suradnji s braniteljskom udrugom „Orion“ i uz pokroviteljstvo Hrvatskog olimpijskog odbora, organizira obilježavanje Dana Međunarodnog olimpijskog odbora, dok će Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina dati tehničku potporu.

U nekoliko sportskih susreta klubova, čiji su voditelji hrvatski branitelji, odradit će se pokazni treninzi ili će snage odmjeriti uzrasne kategorije od najmlađih do najstarijih i to u borilačkim sportovima (karate, kickbox), nogometu, visećoj kuglani i boćanju. Sudjeluju Športsko društvo „Mladost“ s voditeljem Anđelkom Mladenovićem, Savate klub „Omega“ s voditeljem Miljenkom Rožmarićem i Športski karate klub „Varaždin“ s voditeljem Esadom Garibovićem.

Pozivamo Vas na obilježavanje Dana MOO-a koje počinje u petak, 25. svibnja u 10 sati u Balonu 2 sportske dvorane u Graberju gdje će mališani iz Dječjeg vrtića „Varaždin“ – Trakošćanska odraditi prezentaciju treninga kako bi pokazali rezultate dugogodišnje suradnje sa ŠD „Mladost“ i razvijanja olimpijskog duha od najmlađih dana.

Komentari