provod na zdravi način

FOTO Ovog vikenda pravac Lumini gdje vas očekuje besplatno šminkanje, frizure, masaže, ples i zdrava hrana

Objavljeno: 14.03.2018. 17:13

Zadnja izmjena: 14.03.2018. 17:19

U Luminiu će se 17. i 18. ožujka održavati Dani ljepote, zdravlja, plesa i sporta na kojima posjetitelje očekuje bogati program u sklopu kojega će moći provjeriti svoje zdravlje, ali i doznati kako ga poboljšati i usput se i besplatno našminkati. 

Između ostalog, nudit će se besplatan pregled vida, lica i vlasišta, a građani će moći kušati zdravu hranu i napitke te upoznati dodatke prehrani, a sve zainteresirane čeka i besplatno šminkanje.

Svoje znanje i vještine, u subotu će pokazati učenici Strukovne škole Varaždin koji će održati radionicu izrade sapuna i krema te posjetitelje upoznati s prirodnom kozmetikom, a sugrađanke će počastiti i izradom brzih frizura poput pletenica i kovrčanja kose, masažom ruku te manikurom dok će djecu razveseliti oslikavanjem lica.

U nedjelju u 10 sati počinje veliko plesno natjecanje Varaždin Dance Open na kojem će nastupiti više od 200 plesača svih dobnih skupina iz raznih dijelova zemlje – od Rijeke preko Zagreba do Varaždina, a natjecat će se u 10 plesnih disciplina.

No, plesno umijeće moći će pokazati i posjetitelji prijavom za „battle“, tj. odmjeravanje snaga jedan na jedan. Dva plesača izlaze na podij, organizator odabire pjesmu po vlastitom izboru, a oni plesom u slobodnom stilu pokazuju tko je bolji.  

Posjetitelje dvodnevne manifestacije očekuje i upoznavanje drugih sportova te poduka iz razgibavanja, a tu su i trgovine, restorani i kafići koji pripremaju posebne ponude i pogodnosti nadahnute zdravim stilom života.

 

Komentari