Izložba cvijeća ovog vikenda u Ludbregu

Objavljeno: 04.05.2011. 13:09

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Međunarodna izložba i sajam cvijeća održat će se ovog vikenda u Ludbregu. Radi se o 15. Izložbi cvijeća, a organizira ju Udruga cvjećara ludbreške regije uz suorganizaciju Turističke zajednice grada Ludbrega...

Na sajmu koji se održava na Trgu svetog Trojstva predstavit će se preko stotinu sudionika iz Hrvatske i inozemstva koji će izložiti balkonsko, ukrasno i sobno cvijeće, začinsko i ljekovito bilje, crnogoricu, lončanice i trajnice, a predstavit će se i umjetnički obrti, literatura i časopisi. U suradnju s tvtrkom Heuger iz Njemačke u sklopu sajma održat će se i izložba hortenzija i Anthuriuma.

Otvorenje sajma bit će 6. svibnja u 17 sati kad će nastupiti Željko Zaplatić (bariton), KUD „Bojmija“ iz Makedonije i Puhački orkestar Grada Ludbrega. Program se nastavlja u subotu kad će se održati i centralna proslava Dana centra svijeta.

Tom prigodom predstavit će se novi gradovi prijatelji – Lepoglava i Tisno, a imena s novim gradovima prijateljima postavit će se i na „krugove zemaljske“. Potom slijedi koncert Duška Lokina i Emily te nastup Twirling kluba Ludbreg. Subotnji program na ludbreškom središnjem trgu započinje u 15 sati.

Posljednjeg dana sajma u zabavnom programu nastupit će djeca ludbreških dječjih vrtića „Radost“, „Iskrica“ i „Smjehuljica.“ Nastupit će i KUD "Berda" iz Brestovca kod Požege, Ivica Pepelko i „Fakini“ te Viktorija Novosel, supertalent Hrvatske za 2010. godinu. Program će u nedjelju 8. svibnja započeti u 14 i 30 sati.


Izvor: Ludbreg.hr

Komentari