Obiteljski centar predstavlja svoje edukacijske i terapijske programe

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 01.09.2012. 08:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Ilustracija

Ove će subote na svom štandu u Atriju Županijske Palače Varaždinske županije na Franjevačkom trgu od 10 do 13 sati, Obiteljski centar Varaždinske županije predstaviti svoje već postojeće, i neke nove programe.

Programi Obiteljskog centra namijenjeni su svim građanima s ciljem podizanja kvalitete života obitelji i promicanja obiteljskih vrijednosti.

Ponudu i način realizacije, odnosno kako i na koji način Obiteljski centar provodi svoje savjetodavno - terapijske, edukacijske programe zainteresiranim građanima će za sve informacije, savjete i pitanja tijekom navedenih termina biti dostupni djelatnici centra. Posjetitelji će tako moći i preuzeti brojne informativne materijale o programima  koji se provode u njemu i izvan njega provode. Programi centra namijenjeni su pojedincu, paru ili cijeloj obitelji, odnosno svima onima kojima je stručna psihološka pomoć potrebna.

Štand Obiteljskog centra posjetiti će i zamjenica župana Varaždinske županije mr.sc. Blanka Glavica-Ječmenica u 11 sati.

Inače, novim Zakonom o socijalnoj skrbi Obiteljski centar dobiva nekoliko javnih ovlasti. U skladu sa njima izrađeni su i novi edukativno, savjetodavno – terapijski programi, a ovom prilikom djelatnici centra će ih predstaviti građanima.

Također, Obiteljski centar Varaždinske županije predstavit će i nekoliko programa, koji ne samo da su jedinstveni na ovim prostorima, nego su jedinstveni i u Republici Hrvatskoj.

 

Komentari