vikend u kinu

VIKEND U KINU GALERIJA Domaći film s puno dobrog rocka i nastavak animirane filmske uspješnice za djecu

Objavljeno: 03.11.2016. 19:40

Zadnja izmjena: 03.11.2016. 19:59

Premda je jako pala posjeta "običnim" kinima, vjerujemo da će vam ponuda filmova ovoga vikenda u varaždinskom kinu Galerija biti dovoljno privlačnom da dio vikenda provedete onako kako je nekada bio običaj - u kinu, sami ili s društvom ili s obitelji, kako već kome odgovara. A ovaj vikend na ponudi imamo i film za odraslije i film za djecu, što ne znači da ne biste mogli doći na oba filma.

U petak i u subotu s početkom u 19.30 prikazuje se domaći film „Zbog tebe“, prvijenac hrvatskog redatelja Anđela Jurkasa. Prema riječima samih autora film govori o ljudima, ljubavi, pop kulturi, pištoljima, izborima, vjeri, gluposti i svakom danu na Balkanu. Impresionira i popis glumaca - Leona Paraminski, Nataša Janjić, Jelena Perčin, Iva Visković, Doris Pinčić Rogoznica, Senka Bulić, Damir Urban i Stojan Matavulj samo je dio poznatih glumačkih imena. A vrlo je dojmljiv i popis izvođača na soundtracku filma - tu su, među inima, Kawasaki 3p, Hladno Pivo, Urban & 4, Pavel, Mayales, Miki Solus, Damir Avdić i General Woo

Za najmlađe tu je nastavak velike svemirske avanture - „Svemirska avantura 2“, sinkronizirani, animirani film, koji donosi priču o psima na mjesecu, odnosno o Pushoku u potrazi za izgubljenim ocem astronautom. Unatoč svim zabranama, Pushok se ukrca na raketu koja ide prema Mjesecu te uskoro otkiva kako nije sam, već su s njim njegova mama, macho majmun i beba izvanzemaljac. Zajedno će naučiti pravo značenje zajedničkog rada u potraži za Pushokovim ocem. Ovaj film na rasporedu je u nedjelju u 17 sati. I za kraj treba spomenuti kako je cijena ulaznica i za prvi i za drugi film svega 20 kuna. Vjerujemo da smo vam sad rekli dovoljno razloga zašto barem jednom ovog vikenda otići u kino - ono starinsko, ali dobro.

Komentari