Siniša Glogoški večeras u Gimnaziji o svojem putovanju

Objavljeno: 14.01.2011. 08:38

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Siniša Glogoški

Siniša Glogoški ovo je ljeto biciklom u dva mjeseca prošao više od 4000 kilometara, a priča o njegovom putovanju od Zagreba do Damaska apsolutno nas je oduševila.

Što je za arhiva.evarazdin.hr Siniša ispričao o svojem putovanju, zgodama i nezgodama, kulturnim razlikama na koje je naišao, o teškim trenucima, ali i onima zbog kojih osjeća da je počeo ostvarivati svoje snove pročitajte ovdje.

Sudeći po brojnim komentarima i velikoj podršci koju su Siniši iskazali građani diljem cijele Lijepe naše, vjerujemo da i Varaždinci s nestrpljenjem očekuju petak, 14. siječnja kada će Siniša s njima podijeliti svoje doživljaje.

U putopisnom predavanju uz prezentaciju slika i videa koje je nazvao "Od Zagreba do Damaska" u petak 14. siječnja u 19 sati u varaždinskoj Prvoj gimnaziji, Sinišu ćete moći pitati sve što vas zanima o njegovom putovanju. A tko zna, možda vas Sinišini doživljaji inspiriraju da se i sami upustite u neku avanturu...

Podsjetimo, Siniša je počeo planirati novu ekspediciju i to u rusku regiju Sakha gdje se nalazi najhladnije trajno naseljeno mjesto na zemlji – selo Oymyakon.

Kako bi mogao posjetiti najhladnije mjesto na zemlji Siniši su potrebni sponzori kako bi pribavio adekvatnu zimsku opremu, odjeću i obuću. Svi koji mu u tome žele pomoći mogu ga kontaktirati na [email protected]. Kako bi kroz njegove fotografije mogli vidjeti mjesta koja većina od nas nikad neće posjetiti, a kroz njegove priče čuti doživljaje koje većina od nas neće doživjeti, nadamo se da će Siniša u tome i uspjeti.

Sinišu možete kontaktirati na već spomenuti e-mail [email protected], a njegov rad možete pratiti i na www.glogoski.com.





Komentari