Zebrax i Kontra Ritam ovu subotu u lepoglavskom Tawanu

Objavljeno: 15.03.2012. 09:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Zebrax

Nakon prave klupske atmosfere uz Zack Dusta i njegove "Eastwoodse" te koncerta zagrebačkog Abroad Experiments-a i varaždinskog Mary Jane-a, Glazbena udruga grada Lepoglave nastavlja s koncertnim aktivnostima. Tako ove subote, 17. ožujka, s početkom u 20 sati, GuGL-ovci u suradnji s TKIC-om na kultnom Tawanu organiziraju koncert dvaju bendova – Zebrax iz Zagreba te domaćih snaga Kontra Ritam.

Kako najavljuju iz udruge, Zebrax je novi bend koji zvukom varira između niza glazbenih pravaca kao što su rock, punk, rap i ska.

Šesteročlani sastav ovim će koncertom  predstaviti  autorske stvari koje u travnju izlaze na njihovom prvom albumu "Nemamo vremena za žurbu", a na kojem gostuju mnogi hrvatski glazbenici poput Postolar Trippera, Arsena Dedića, Marija Knezovića (Zoster), Erola Zejnilovića i Luke Tralića Shota iz grupe Elemental.

Kontra Ritam domaći je bend u sastavu Željko Švelec - gitara, Stjepan Antekolović – vokal i gitara, Saša Žabčić - bass gitara i Mladen Gotal – bubnjevi, uz čije je obrade domaćih i stranih rock hitova dobra atmosfera zagarantirana!

Komentari