sljedeće nedjelje

ŽUPANIJA NA DVA KOTAČA I ove godine biciklirajte i upoznajte znamenitosti našega kraja

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 23.04.2019. 10:36

Zadnja izmjena: 23.04.2019. 10:53

U nedjelju 28. travnja u organizaciji Turističke zajednice Varaždinske županije i Varaždinske županije održava se biciklijada Županija na dva kotača, jednodnevna avantura diljem Varaždinske županije.

Predstavljeno je ovo na današnjoj konferenciji za medije koju su održali predsjedavajuća TZ Varaždinske županije Natalija Martinčević i direktor TZ Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini. Jednodnevna avantura vodi vas diljem Varaždinske županije, bez definiranog starta i cilja, a počinje u 10.00 i traje do 17.00 sati. U tom vremenu potrebno je obići barem četiri od 27 definiranih znamenitosti, sakupiti žigove, te tako osigurati besplatan obrok u jednom od XI. ugostiteljskih objekata.Materijale (kartu sa označenim POI točkama) moguće je na dan biciklijade preuzeti u jednom od ranije spomenutih ugostiteljskih objekata ili u jednoj od turističkih zajednica tokom tjedna.

Ukoliko se umorite od vožnje, za sve sudionike osiguran je besplatan prijevoz vlakom prema redovnom voznom planu HŽ-a.Prijevozne karte sudionici biciklijade moći će podići na blagajnama u Ludbregu, Novom Marofu, Ivancu, Lepoglavi i Varaždinu u pretprodaji od petka 26. 4. i na dan putovanja, a kod konduktera u vlaku samo na dan putovanja 28. 4.

Polazne točke, znamenitosti i sve detalje potražite ovdje.

 

Komentari