Sponzorirani članak

6. međunarodno CrossFit natjecanje „Varaždin Throwdown“ ponovo u TTS Sport centru!

Objavljeno: 24.05.2016. 14:38

Zadnja izmjena: 24.05.2016. 14:38

Jedini CrossFit centar u sjeverozapadnoj Hrvatskoj s licencom i licenciranim CrossFit instruktorima po šesti puta organizira veliko međunarodno CrossFit natjecanje pod pokroviteljstvom globalnog CrossFit-a partnera,  Reebok-a.

Varaždin Throwdown je CrossFit natjecanje u organizaciji CrossFit Varaždina. Ovo super atraktivno natjecanje održati će se u subotu 28.05. i nedjelju 29.05. s početkom u 10.00 sati u TTS sportskom centru i na atletskom dijelu stadiona Sloboda.

U dva dana gotovo 100 natjecatelja i natjecateljica iz Hrvatske i inozemstva testirati će svoju tjelesnu pripremljenost kroz više treninga/testova kako bi pronašli najspremnije CrossFit sportaše koji osvajaju i bogate nagrade.

Samo natjecanje prezentacija je CrossFit-a kao jednog od najbrže rastućih sportova na planeti koji se prilagođava Vašim mogućnostima.

Natjecanje je podijeljeno na profesionalce i rekreativce u muškoj i ženskoj kategoriji te je najbolji primjer što sve rekreativci mogu postići (uz obaveznu pomoć licenciranih instruktora)  takvim načinom treninga u usporedbi sa zastarjelim treninzima koji se još uvijek prakticiraju u velikom broju fitness centara.

Natjecanje je obogaćeno raznim zabavnim programima kroz dan i velikim „CrossDrink Party“ patijem u subotu 28.05. od 21.00 sat uz DJ Pinthu.

Pozivamo sve ljubiteljice i ljubitelje CrossFita kao i sve ostale koji samo žele vidjeti perfektno građene sportašice i sportaše na izuzetno zahtjevnim i atraktivnim treninzima da nas posjete i uživaju u pogledu.

Komentari