druga u nizu

Foto - Istaknuti trener za poslovnu komunikaciju Ante Mihaljević u Varaždinu održao besplatnu radionicu

Objavljeno: 19.04.2023. 11:37

Zadnja izmjena: 19.04.2023. 11:44

Nakon prve od radionica iz ciklusa "Dobra komunikacija je pola profita" u Tehnološkom parku u Varaždinu održana je druga radionica u nizu: "Prodajna komunikacija".

Poduzetnici koji žele ulagati u vlastiti profesionalni rast imali su tako priliku to učiniti potpuno besplatno i to u Varaždinu. Ova jedinstvena prilika za sve željne novih znanja rezultat je suradnje Razvojne agencije Sjever - DAN d.o.o (u okviru poduzetničke mreže BOND) i Ante Mihaljevića, renomiranog trenera za poslovnu komunikaciju specijaliziranog za  podučavanje verbalnog izražavanja u poslovnim situacijama.

Posjetitelju su na radionici mogli naučiti kako unaprijediti svoje prodajne vještine i tehnike. Radionica se fokusirala na otkrivanje bolnih točaka naših kupaca, identificiranje budžeta, razumijevanje procesa donošenja odluka i zatvaranje prodaje. Također, interaktivna radionica pružila je jedinstvenu priliku za sudjelovanje u raspravama i radu na pojedinačnim prodajnim problemima s našim iskusnim trenerom, Antom Mihaljevićem. Posjetitelji su imali priliku naučiti i primijeniti najnovije prodajne tehnike i strategije te poboljšati svoje prodajne komunikacijske sposobnosti.

Inače, Ante Mihaljević je magistar engleskog i hrvatskog jezika te književnosti, uz što posjeduje i Oxfordov certifikat za podučavanje poslovnog engleskog jezika. Redovito surađuje s respektabilnim institucijama među kojima ističemo HUP, HGK, Bio Centar Koprivnica, a njegov je portfelj klijenata ispunjen imenima poput Jamnice, Jyska, Dekre, Pivca i brojnim drugima. Profesionalni život je posvetio podučavanju drugih, stavljajući naglasak na kvalitetno verbalno izražavanje u poslovnim situacijama, a posebno u prodaji. Govor mu je izvor zadovoljstva, prostor i sredstvo za razmišljanje, analiziranje i donošenje odluka. Ovo zadovoljstvo donosi na edukacije, prenoseći svojim klijentima znanje i vještine poslovnog komuniciranja kako bi ih vodio na putu transformacije njihovog komunikacijskog potencijala u stvarnu vrijednost.

Sljedeća radionica u nizu je u utorak 25. travnja u isto vrijeme na istom mjestu. Ili, u 17:15 u Tehnološkom parku Varaždin.

Komentari