westgate shopping city

Posjetili smo Family Park igraonicu za velike i male i oduševili se

Objavljeno: 24.08.2020. 18:45

Zadnja izmjena: 24.08.2020. 18:45

Shopping i klinci, do nedavno se to činilo kao nespojivo, no onda smo otkrili sve čari zabavnih sadržaja u obiteljskom centru Westgate Shopping City. Vjerujemo kako već svi ponosni roditelji malih prinčeva i princeza znaju, Westgate ponudu obogaćuje igraonica Family Park, jedinstvena u Hrvatskoj.

Mogli bi to nazvati pravim malim rajem za djecu, gdje oni mogu nesmetano uživati u zabavnom, poučnom i kreativnom sadržaju najveće dječje igraonice u Hrvatskoj, na preko 5000m2. Pravi mali raj za djecu sastoji se od vulkana, tobogana, mini kartinga, 4D simulatora, mini cars staze u novom ruhu i još puno, puno toga.

Family Park, inače najveći zatvoreni zabavni park u Hrvatskoj, na jednom mjestu nudi pregršt zabave za klince i klinceze. Za one najmlađe je tu mala igraonica gdje se mogu igrati uz pratnju odraslih, unapređivati svoje motoričke i društvene vještine na raznovrsnim penjalicama, toboganu, tunelu, bazenu s lopticama, itd., te veliku igraonicu za djecu od 4 do 12 godina, u kojoj na djecu pazi i animira ih stručno osoblje.

Igraonica sadrži i kino za 60 djece, Playstation kutak, najmodernije aparate za zabavu koje postavlja graj.hr, 4D Virtualni simulator, najveći napuhanac, a za starije posjetitelje kutak s biljarima, pikadima i fliperima te velike HD televizore za gledanje sportskih događaja. U ponudi je također caffe bar, ali i restoran koji nudi domaću hranu i ugodnu obiteljsku atmosferu, ali i tri rođendaonice u kojima klinci mogu proslaviti rođendan uz drage prijatelje i zajamčenu zabavu. Sva djeca na proslavama rođendana voze se velikim vlakom kroz divlju džunglu pokraj lava u prirodnoj veličini.

Proslave rođendana uključuju kino, 4D simulator, playstatione, facepainting, igru u velikoj igraonici, skakanje po najvećem napuhancu u gradu, trampoline, kaveze 6 metara visine, tobogane, i još puno toga. Za to vrijeme odrasli se mogu okrijepiti u caffe baru i restoranu uz ponudu prilagođenu obiteljima ali i nesmetano shoppingirati u Westgate Shopping Cityju.

Mi biramo shopping, igraonicu i finu klopicu… Biramo Westgate! A ti?!
Vidimo se u Westgateu!

Komentari