bogati program

S obitelji na plac | Na placu se u subotu 13. srpnja slavi vrhunac sezone

Objavljeno: 08.07.2019. 13:32

Zadnja izmjena: 08.07.2019. 13:34

Čak i oni koji nisu često na placu, u ovo doba godine zaista bi ga trebali posjetiti. Naime, službeno je vrhunac sezone - klupe su prepune svježeg voća i povrća lokalnih OPG-ova. Borovnice, lubenice, maline, trešnje, marelice, breskve, nektarine, mladi krumpir, salata i zelje, rajčice, krastavci, mladi grašak i mrkva – te još mnogo toga – dostupni su sada na placu u najsvježijem izdanju.

Za one koji ostatak godine kuhaju 'nabrzaka' sa smrznutim namirnicama, baš je sada idealno vrijeme za promjenu. S obzirom na bogatu ponudu, cijene su vrlo konkurentne pa će kupnja na placu ujedno ostaviti i koju kunu više u kućnom budžetu.

A da bi posjet placu bio još zanimljiviji, u subotu 13. srpnja od 9.00 sati posjetitelje očekuju nagradni kvizovi, igre i izazovi inspirirani ljetnim namirnicama, dok će najmlađi uživati u voćno-povrtnom besplatnom facepaintingu i kreativnim radionicama.

Sve će dodatno zasladiti ženske udruge koje će za posjetitelje pripremiti domaće fine kolače koji obično brzo planu. Zato ne žalite ustati malo ranije ove subote, nabaviti sve što vam treba i dobro se zabaviti na najživahnijem mjestu u gradu, varaždinskome placu.

 

Komentari