1.ŽNL: Polet iz Cestice u stopu prati vodeću Bednju, Nedeljančani i dalje neporaženi

Objavljeno: 13.09.2015. 19:29

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: I.T.

Kompletirano je četvrto kolo Prve županijske lige, a cestički Polet i dalje ima stopostotan učinak te drži korak s vodećom Bednjom.

Beletinčani su u subotu slavili 4:0 u gostima kod Sloge u Slokovcu te tako stigli do četvrte prvenstvene pobjede. Nije posustao ni cestički Polet u nedjelju, koji je slavio protiv Orača 3:0.

Cestičane je u vodstvo doveo Robert Punčec u 41. minuti, isti igrač povećao je na 2:0 u 74., a konačni rezultat postavio je Marko Vidrač zabivši iz penala.

- U svim segmentima nogometne igre bili smo bolji od Petrijančana i naša pobjeda je zaslužena. Ušli smo čvrsto, koncentrirano i inicijativu okrunili pogocima. Ove četiri pobjede u četiri susreta nisu došle slučajno, već su one plod našeg velikog rada. Vjerujem da tako možemo nastaviti u nastavku sezone - rekao je Krunoslav Humek, kapetan cestičkog Poleta koji je ima također 12 bodova kao i Bednja, no cestički nogometaši postigli su tri gola manje od vodećih Beletinčana. 

Istim rezultatom slavili su trećeplasirani Nedeljančani kod Rudara 47 u Donjem Ladanju. Dvostruki strijelac za momčad Damira Maretića bio je Petar Kocijan koji je zabio u 19. i 68. minuti, dok je Petar Rog pogodak postigao u 65. minuti susreta.

Rezultatom 3:0 šemovečka Mladost je svladala Čevo u Podevčevu, Dubravka je u lokalnom derbiju pobijedila Obreš u Sv. Iliji 2:1, dok su dvije utakmice završile rezultatom 3:3. Riječ je o susretima Ivančice i Drave u Ivancu te selničke Plitvice i margečanske Mladosti u Selniku.

U sljedećem, petom kolu vodeća Bednja ugošćuje Rudar 47, drugoplasirani Polet iz Cestice odlazi u gosti Mladosti u Šemovec, dok trećeplasirani Nedeljanec, kojima ima deset bodova iz četiri kola, dočekuje Čevo.

Komentari