2.ŽNL: Biškupečkoj Mladosti derbi protiv Budućnosti

Objavljeno: 03.11.2014. 12:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Nogometaši u drugim županijskim ligama u nedjelju su odigrali susrete 12. kola. U 2.ŽNL Istok vodeća Mladost iz Margečana slavila je u susjedskom derbiju protiv Slobode Tužno 2:1, dok je 2.ŽNL Zapad Orač bio slobodan te je unatoč porazu drugoplasiranog Omladinaca zadržao vodeću poziciju.

Derbi kola 2.ŽNL Istok odigrali su varaždinska Mladost i vidovečka Budućnost u Biškupcu, a slavili su mladostaši 2:1. Vodeći pogodak za Mladost postigao je Jakov Puclin u 62. minuti, no gosti su izjednačili u 82. minuti preko Igora Margetić. Tri minute kasnije pobjedu domaćima donio je Fran Zorman.

-Utakmica je bila vrlo teška. Gosti su bili bolji u prvom dijelu, dok je nama pripalo drugo poluvrijeme. Na kraju smo uz malo sportske sreće stigli do punog plijena - rekao je napadač Mladosti iz Biškupca, Dominik Matučec.

Poslije susreta jako je bio razočaran veznjak Budućnosti, Antonio Glavaš.

-Šteta. Imali smo tri stopostotne prigodu, no nismo ih iskoristili pa nam se to obilo o glavu - dodao je Glavaš.

Rezultatom 2:1 završio je i susret Beretinca i Trnja u korist Beretinčana te Udarnika 32 i Slobode ŠN u korist nogometaša iz Gornjeg Kučana. Najviše pogodaka palo je u susretu Mladosti i Zagorca u Varaždinskim Toplicama, a slavili su Kneginčani 4:2.

U sljedećem kolu vodeća Mladost iz Margečana odlazi u goste Trnju, drugoplasirana Budućnost igra kod Slobode u Tužnom, dok varaždinska Mladost gostuje kod topličke Mladosti.

U zapadnoj diviziji 2.ŽNL vodeći Orač je bio slobodan pa je Omladinac mogao preuzeti vrh. No, Jurketinčani su poraženi kod Vratna 2:1 pa su Petrijančani i dalje vodeći. Istim rezultatom Nova Ves je bila bolja od Bratstva, Majerje je pobijedilo Mladost u Družbincu 1:0, dok je Vindija u Donjoj Voći svladala Vinicu 3:1.

U sljedećem kolu vodeći Orač gostuje kod Vinice, dok drugoplasirani Omladinac ugošćuje Mladost iz Družbinca.

Komentari