2.ŽNL: Srakari i Vindija na vrhu zapadne divizije, Sloboda (T) i Budućnost drže vrh na istoku

Objavljeno: 14.09.2015. 10:07

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: Facebook NK Sračinec

Odigranim nedjeljnim susretima, kompletirana su i kola u drugim županijskim ligama. U istočnoj diviziji na vrhu su Sloboda Tužno i vidovečka Budućnost, dok su u zapadnoj diviziji vodeći Srakari.

Nogometaši iz Sračinca u nedjelju su odigrali susjedski derbi protiv Majerja i slavili 4:0. U vodstvo ih je doveo Goran Miko u drugoj minuti, na 2:0 povisio je Dominik Tkalec u 18. minuti, za 3:0 zabio je Antonio Vrček u 66. minuti, a konačnih 4:0 postavio je Miko u 80. minuti.

Tom pobjedom Srakari su zasjeli na vodeću poziciju lige budući da su Lepoglavčani odigrali 2:2 s Podravcem.

- Nakon četiri kola imamo tri pobjede i jedan poraz što i nije loš rezultat, no mogli smo i bez poraza u Babincu. Ove sezone vratili smo nekolicinu domaćih igrača i ne skrivamo ambicije da želimo osvojiti prvo mjesto. Nadam se da ćemo nastaviti pobjeđivati, no ne smiju nam se događati utakmice kao što je bila u Babincu - rekao je Darko Šincek, nogometaš Sračinca.

Isti broj bodova kao i vodeći nogometaši iz Sračinca, ima i Vindija koja je u četvrtom kolu bila bolja od Bratsva 2:1. U preostalim susretima Vinica je slavila kod Omladinca 5:0, dok su Vratno i Dinamo odigrali 1:1.

U sljedećem kolu vodeći Srakari gostuju kod Vinice, drugoplasirana Vindija je slobodna, dok trećeplasirana Lepoglava odlazi na noge Novoj Ves.

2.ŽNL Istok

U istočnoj diviziji na vrhu je Sloboda Tužno koja deklasirala Beretinec 7:1. Po dva zgoditka za nogometaše Tužna postigli su Igor Habuzin i Robert Papec, dok su po jedan gol zabili Dominik Biškup, Alen Lukavečki i Dino Poplatnik.

Slobodu u stopu prati vidovečka Budućnost koja je u trećem kolu svladala Udarnik 32 u Gornjem Kućanu 5:2. Za momčad Tomice Križanca dvaput je zabio Dino Đuras, dok su se jednom u strijelce upisali Janko Martinez, Neven Vidaček i Miroslav Mendeš.

U preostalim susretima, Trnje je svladalo Slobodu ŠN 5:1, varaždinska Mladost tuhovečki Polet 7:3, dok su Mladost i Zagorac u Varaždinskim Toplicama odigrali 2:2.

U sljedećem kolu vodeća Sloboda odlazi na noge imenjakinji u Varaždin, dok drugoplasirana Budućnost ugošćuje topličku Mladost.

Komentari