Bayern prodaje Ivicu Olića i dovodi Dembu Cissea?

Objavljeno: 29.11.2011. 09:33

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Njemački mediji ponovno su aktualizirali nezadovoljstvo Ivice Olića (32) u Bayernu i njegovu želju za odlaskom s Allianz Arene. Novost je da Bayern već navodno ima zamjenu za hrvatskog nogometaša, piše Index

Olić je ove sezone nastupio u sedam bundesligaških utakmica, ali je svaki put ulazio s klupe, zabivši pritom jedan pogodak. Takva ga situacija sasvim sigurno ne zadovoljava, pa ne čudi namjera da ode već u zimskom prijelaznom roku, kao što se učestalo spominje posljednjih tjedana.

Iako su iz Bayerna ponavljali da nitko neće napustiti klub u siječnju, Sport Bild navodi da čelnici bavarskog kluba žele dovesti Papissa Dembu Cissea iz Freiburga, što bi Oliću moglo otvoriti vrata za odlazak.

Senegalac ima ugovor s Freiburgom do 2014. godine, ali i klauzulu po kojoj može otići ako se pronađe kupac koji će platiti 12 milijuna eura.

Cisse (26) je ove sezone postigao osam golova u prvenstvu i u Bayernu ga vide odličnim dugoročnim rješenjem za svoj napad koji predvodi Mario Gomez.

Minhenski je klub, tvrdi Sport Bild, već uspostavio kontakt s igračevim agentom Guidom Nickolayem, tako da nije isključeno brzo okončanje posla u siječnju.

Oliću, pak, ugovor s Bayernom istječe sljedeće ljeto i jasno je da je Bavarcima siječanj posljednja prilika da zarade kakvu-takvu odštetu za njega.


Izvor: index.hr

Komentari