Osmina finala Kupa

Bjelovarčanke zaustavile rukometašice Koke

Objavljeno: 23.01.2016. 18:13

Zadnja izmjena: 16.02.2016. 14:10

Rukometašice Koke nisu se uspjele plasirati u četvrtfinale Hrvatskog rukometnog kupa. U osmini finala danas u dvorani na Dravi zaustavila ih je ekipa Bjelovara, slaveći 33:29.

U petoj minuti Varaždinke su imale prednost od 3:1, no u 11. minuti gošće su poravnale na 6:6. U 15. minuti prednost su Bjelovarčanke uspjele preseliti na svoju stranu, ali domaćom serijom 3:0 u 18. minuti rezultat je bio 11:9 za Koku. U nastavku su bjelovarske rukometašice vratile istom mjerom i u 23. minuti vodile 11:12. Minimalnu prednost sačuvale su do odlaska na odmor.

Drugo poluvrijeme dobro su otvorile varaždinske rukometašice, prednost preselile na svoju stranu, a u 43. minuti imale su plus tri (25:22). No, nastavku su mnogo griješile što su gošće iskoristile i prednost preselile na svoju stranu. U vrlo rastrganoj završnici bolje su se snašle rukometašice Bjelovara i slavile 33:29

- Izgubili smo od bolje ekipe koja je dovela Pongrac, a dodamo li tu Smiljčić, Galetić i Sanader, moramo biti realni i reći da smo slabija ekipa od Bjelovara. Žalosno je da sam osobno više želio pobjedu od nekih mojih igračica. Mnogo grešaka je bilo na kraju i Bjelovar je zasluženo slavio - rekao je trener Koke, Vladimir Canjuga.

Koki danas nije pomoglo ni 12 pogodaka Josipe Tomić koja je bila najbolja u redovima Varaždinki.

- Osim fenomenalne Tomić i vratarke Golubić, nitko danas ne zaslužuju prolaznu ocjenu - oštar je bio Canjuga.

Koki slijedi početak prvenstva u Prvoj hrvatskoj ligi za žene, a u prvom kolu nastavka ugošćuje Split.

Djelić atmosfer s Kup susreta pogledajte u fotogaleriji.

Komentari