Croatia Open Varaždin: Sestre Zaninović osvojile srebro i broncu

Objavljeno: 08.11.2015. 12:07

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 14:39

Jučer, 7. studenog, na borilišta 21. Croatia Open turnira u Taekwondo-u koje se održava u Varaždinu, izašle su najbolje hrvatske sportašice tog atraktivnog sporta- sestre Zaninović.

- Zadovoljna sam uspjehom iako sam malo ljuta  na sebe. Nisam dovoljno slušala trenera i neke stvari sam krivo napravila tako da borba nije išla u moju korist. Malo sam zakomplicirala i zato mi je žao, ali eto, takav je sport - izjavila je Lucija Zaninović koja je na današnjem Croatia Openu osvojila treće mjesto.

U istoj kategoriji, finalna borba između Predstavnice Kineskog Taj Peha, Yun Wen Huang i Ane Zaninović bila je neizvjesna do samog kraja kada je u zadnjim sekundama Wen Huang udarcem iz okreta osigurala pobjedu.

- Sretni smo što smo dio ovog sjajno organiziranog natjecanja, koje je unatoč  velikom broju natjecatelja proteklo bez poteškoća. Naši su reprezentativci dokazali da su broj jedan, a već ih je četvero osiguralo olimpijske igre u Riju - izjavio je Mehdi Bibak, trener reprezentacija Irana koja je ekipni pobjednik prvenstva.

- Zadovoljni smo prvim danom prvenstva. Sestre Zaninović su osvojile medalje, što je posebno važno za Anu koja hvata bodove za Olimpijske igre u Riju - izjavila je Jelena Ivančić te dodala kako je Hrvatski Taekwondo savez još jednom dokazao kako je dio svjetske taekwondo scene.

Preko 1500 gledatelja popratilo je prvi dan prvenstva u Varaždinskoj areni, a danas su na rasporedu borbe juniora i kadeta.

Komentari