KOMENTAR UTAKMICE

Dambrauskas: "Nadigrani smo u većem dijelu utakmice"

Objavljeno: 31.07.2022. 17:15

Zadnja izmjena: 31.07.2022. 17:18

Jučerašnja utakmica, u kojoj je Varaždin izgubio 2:0 od Hajduka, a po broju prilika bio bolja momčad na terenu, još uvijek izaziva brojne polemike u varaždinskim nogometnim i sportskim krugovima.

I trener gostiju Valdas Dambrauskas priznao je da ih je Varaždin nadigrao svojom agresivnošću i visokim pritiskom, ali oni nisu primili gol, a Varaždin je primio dva.

- Vrlo teška utakmica. Varaždin mora biti vrlo razočaran. Odigrali su dobru utakmicu, a mi nismo bili dobri kao što smo očekivali. Nismo se nametnuli, pronašli ritam. Zabili smo dva gola preko Livaje, sačuvali praznu mrežu, to je jedino što je pozitivno. Sretni smo što smo osvojili bodove, ali to je sve, rekao je Dambrauskas sinoć, neposredno nakon utakmice.

Pohvalio je varaždinske igrače i tribine koje su pružile vrhunsku atmosferu za pravi sportski događaj.

- Igrači Varaždina bili su agresivni. U odličnoj nogometnoj atmosferi bio je užitak igrati. Mislim da je problem bio što nismo uspjeli uspostaviti posjed, spojiti nekoliko dodavanja. U prvom dijelu tri-četiri puta u tome smo uspjeli, a u drugom ni to. Moramo bolje, svi to znamo. Pričali smo već o tome u svlačionici, igrači to znaju. Nadigrani smo u većem dijelu utakmice, zaključio je Dambrauskas.

Pred njegovom momčadi je kvalifikacijski europski susret, dok je pred Varaždinom novo kolo SuperSport HNL-a u kojem mu dolazi u goste GNK Dinamo.

Komentari