Nogometna nedjelja

Derbi u Nedeljancu između istoimenog domaćina i Poleta (C), Varteks kod zahuktalog Zelengaja

Objavljeno: 24.04.2016. 11:52

Zadnja izmjena: 24.04.2016. 11:56

Foto: Arhiva

Zajubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu iščekuje nekoliko nedjeljnih nogometnih susreta u Varaždinskoj županiji. 

U Prvoj županijskoj ligi na rasporedu je derbi kola između vodećeg Nedeljanca i trenutno trećeplasiranog Poleta iz Cestice budući da su Beletinčani zasjeli na drugo mjesto jučerašnjom pobjedom protiv Dubravke. Od preostalih susreta Mladost u Margečanu igra protiv Obreša, Ivančica ugošćuje Orač, Mladost u Šemovcu Plitvicu iz Selnika. 

U Međužupanijskoj ligi u isto vrijeme od 16,30 sati igra se šest susreta 23. kola. Županijski derbi u Donjem Kućanu igraju domaći Zelengaj i Varteks, Plitvica u Gojancu ugošćuje Međimurec, Novi Marof Slobodu iz Slakovca, dok Zadrugar gostuje kod Pušćina. 

U 2.ŽNL Zapad vodeći Sračinec gostuje kod Majerja, drugoplasirana Lepoglava je kod Podravca, trećeplasirani Dinamo u Babincu dočekuje Vratno, a susreću se Omladinac i Vinica.  U istočnoj diviziji Sloboda u Tužnom ugošćuje tuhovečki Polet, Trnje Beretinec, toplička Mladost Sloboda ŠN, dok Udarnik 32 u Gornjem Kućanu igra protiv Zagorca.

Komentari