M19 EHF EURO

Europsko rukometno kadetsko prvenstvo s gledateljima u Areni Varaždin

HRS

Objavljeno: 06.08.2021. 19:09

Zadnja izmjena: 06.08.2021. 19:36

Sjajne vijesti stigle su danas iz Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Tribine dvorana u Koprivnici i Varaždinu tijekom Europskog rukometnog kadetskog prvenstva, kojem je Hrvatska domaćin od 12. do 22. kolovoza 2021, moći će primiti gledatelje!, objavljeno je na služebnim stranicama HRS-a.

Ne treba posebno naglašavati koliko je to važno za našu reprezentaciju, koja je domaćin i gotovo “životno“ je ovisna od navijačkog huka s tribina. Koliko to natjecanje privlači pozornost, najbolje svjedoči broj poziva i mailova posljednjih 20-tak dana koji je gotovo premašio granice mogućeg, a upiti roditelja i navijača koji žele vidjeti buduće europske i svjetske zvijezde uživo na djelu, nizali su se jedan za drugim.

Dakle, od ponedjeljka 9. kolovoza, svi vi koji želite gledati uživo susrete M19 EHF EURO u Varaždinu i Koprivnici, moći ćete online putem kupiti ulaznice za to natjecanje. Naravno, isto to moći ćete učiniti i na blagajnama dvorana u Varaždinu i Koprivnici. Kupovina karata na blagajnama tih dvorana, bit će moguća sat vremena prije početka susreta.

Da biste kupili kartu za M19 EHF EURO, morate znati da to ne možete napraviti bez EU digitalne COVID putovnice, PCR testa ne starijeg od 72 sata ili antigenskog testa ne starijeg od 48 sati.

Cijene ulaznica za prvi krug Europskog prvenstva su 30 i 50 kuna. Za polufinale, treba izdvojiti 50, odnosno 70 kuna, a za finale od 70 do 100 kuna.

Dakle, ponovimo još jednom, od ponedjeljka 9. kolovoza 2021. godine, ulaznice će se moći kupiti putem linka  www.ulaznice.hr , u njihovim agencijama ili izravno na blagajnama dvorana u Varaždinu i Koprivnici. Broj mjesta je ograničen, stoga dođite i pomozite našim mladim rukometašima te uživajmo svi zajedno u sjajnim rukometnim predstavama!

Komentari