FOTO: Dubravka deklasirala Bednju usred Beletinca

galerija-images/nogomet 1. znl dubravka bednja

Objavljeno: 20.09.2014. 19:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Nogometaši Dubravke napravili su veliko iznenađenje u derbiju šestog kola pobijedivši Bednju u Beletincu rezultatom 4:1...

Prvi su poveli Beletinčani u 36. minuti, kada je Filip Štefulj prekrasnim udarcem zatresao mrežu gostiju. Četiri minute kasnije gosti su izjednačili preko Matka Stopinšeka, koji je iskoristio ubacivanje iz kuta i efektno glavom pogodio mrežu. Do odmora mreže se nisu tresle pa se rezultatom 1:1 otišlo na odmor.

U drugo poluvrijeme bolje su ušli nogometaši Rade Mlakara i u 52. minuti prešli u vodstvo. Strijelac drugog pogotka Dubravke bio je Mario Jurinec, odlično iskoristivši konfuznost obrane domaćina. Beletinčani nisu odustali, već krenuli s presingom, no nisu bili konkretni u svojim pokušajima. Gosti su prijetili kontrama, a u jednom od kontra napada Antonio Horvatića dobro se izborio za poziciju u šesnaestercu, no srušio ga je obrambeni igrač Bednje. Siguran s "bijele točke" za Dubravku bio je Nikola Herceg u 71. minuti. Nogometaši Dubravke na trećem pogotku nisu stali, već postigli i četvrti gol preko Mihaela Blažija koji je preciznim udarcem s dvadesetak metara pogodio mrežu domaćina.

Ovom pobjedom Dubravka se vratila na pobjedničke staze, a to posebno veseli njihovog trenera Radu Mlakara.

-Iskoristili smo sve nedostake Bednje i uvjerljivo slavili, a zatvorili smo njihov napadački dvojac. Ovom pobjedom jako samo se digli i samopouzdanje nam je poraslo do neba što je najvažnije. Vjerujem da ćemo s takvom igrom nastaviti – rekao je Mlakar.

Njegov kolega Krunoslav Beli bio je jako razočaran te istaknuo da je to bila njihova najlošija partija ove sezone.

-Nismo se pojavili. Jako sam razočaran, odigrali smo loše u svim linijama. Vjerujem da ćemo staviti glave skupa i već u sljedećem kolu igrati kao i do susreta s Dubravkom – zaključio je Beli.

Osim susreta Bednje i Dubravke, u Slokovcu su igrali domaća Sloga i Obreš, a slavili su nogometaši iz Sv. Illije 2:1.

U nedjelju je od 16, 30 sati na rasporedu preostalih šest susreta. Sastaju se tako Lepoglava i Čevo, Varteks i Mladost iz Šemovca, Sračinec i Nedeljanec, Dinamo i Polet iz Cestice u Babincu, Rudar 47 i Podravac u Donjem Ladanju te Polet i Varaždin ŠN u Tuhovcu.

Bednja - Dubravka 1:4 (1:1)

Beletinec, 50 gledatelja

Sudac: Roman Lacković

Pomoćni suci: Mario Galinec i Jurica Šprem

Strijelci: 1:0 Štefulj (36), 1:1 Stopinšek (40), 1:2 Jurinec (52), 1:3 Herceg 11m(71), 1:4 Blaži (84)

Bednja: Slatina, Martinez, Kreš, Vindiš, Kefelja, Hranić (od 87. Njegovec), Jurak, Eršeg, Štefulj (od 72. Đurin), Mendaš (od 53. Banić), Kutnjak, Trener: Krunoslav Beli

Dubravka: Prahić, Conjar, Belčić (od 89. Bešenić), Janušić (od 73. Rogar), Stopinšek, Herceg, Kaniški (od 46. Horvatić), Blaži Mi., Jurinec (od 80. Blaži Iv.) , Cepanec, Janović (od 55. Kutnjak), Trener Rade Mlakar

{gallery}nogomet 1. znl dubravka bednja{/gallery}

Komentari