ZSUGV

Foto - Još tri dana „Zimskog sportskog višeboja“

Objavljeno: 30.12.2021. 15:55

Zadnja izmjena: 30.12.2021. 16:06

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, uz potporu Grada Varaždina tijekom zimskog odmora učenika šesti put provodi projekt „Zimski sportski višeboj“. Nakon tri dana različitih sportskih aktivnosti u Sportskoj dvorani "Varaždin" u Graberju danas je na rasporedu bilo orjentacijsko trčanje.

Cilj „Zimskog sportskog višeboja“ je omogućiti aktivno provođenje zimskog odmora učenicima od trećeg do sedmog razreda osnovnih škola s područja grada Varaždina.

Sportske aktivnosti u potpunosti besplatne za učenike, a traju do 5. siječnja 2022. godine, u terminima od 9 do 12 sati. U ponedjeljak, 3. siječnja je kuglanje u Areni Varaždin i kombinirane sportske aktivnosti u Graberju, kao i u utorak, 4. siječnja, a posljednjeg dana u srijedu, 5. siječnja na rasporedu je izlet iznenađenja.

Pod stručnim vodstvom profesora kineziologije, učenici i učenice usvajaju motorička znanja gimnastike, rukometa, nogometa, kuglanja, orijentacijskog trčanja, borilačkih sportova i badmintona. U skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama djeca će trenirati u manjim grupama. Za učenike je osigurana okrjepa.

A, kako je bilo u prva tri dana „Zimskog sportskog višeboja“ pogledajte na sljedećim fotografijama.

Komentari