60x40 metara

Foto - Varaždinski stadion dobio novi teren s umjetnom travom: 'Tako se privlače novi igrači'

Objavljeno: 25.05.2024. 19:05

Zadnja izmjena: 25.05.2024. 19:09

Foto: Boris Matijašec

Na stadionu Anđelko Herjavec u Varaždinu danas je otvoren novoizgrađeni teren s umjetnom travom, čemu je prisustvovao i, između ostalih, izbornik Zlatko Dalić.

Otvorenje novoizgrađenog terena veličine 60 x 40 metara održano je uoči utakmice posljednjeg kola u sezoni 2023./24., čemu su također, između ostalih, prisustvovali i predsjednik NK Varaždin Dražen Vitez, predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić, gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj, izbornik Zlatko Dalić, direktor Varkoma Bruno Ister. Horvatić se tom prilikom osvrnuo na današnju utakmicu protiv Osijeka.

- Prije svega koristim priliku da čestitam Nogometnom klubu Varaždin na osvojenom šestom mjestu prve hrvatske elitne lige, to je zasigurno rezultat koji nitko nije očekivao, ali je vrijedan dviljenja. To pokazuje ozbiljnost kluba. Nogometni klub Varaždin vlastita je sredstva ulagao u infrastrukturu, samo ovakvi projekti mogu privuči nove igrače. Čestitam klubu na svemu što rade, imaju podršku i od ŽNS-a i od HNS-a. Također, Daliću i cijeloj reprezentaciji želim svu sreću i nadamo se da će što dulje ostati u Njemačkoj - rekao je Horvatić.

Komentari