KVALIFIKACIJE ZA EURO 2024

Foto - U Areni Varaždin najavljen susret rukometnih reprezentacija Hrvatske i Grčke

Objavljeno: 11.10.2022. 11:49

Zadnja izmjena: 11.10.2022. 12:05

Foto: Luka Šalamun

Dan uoči početka kvalifikacija za EHF EURO 2024 godine, održana je konferencija za medije hrvatske muške seniorske reprezentacije.

U varaždinskoj Areni, gosti su bili gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj, izbornik muške seniorske reprezentacije Hrvoje Horvat, njegov prvi suradnik Ivano Balić, vratar Marin Šego, i direktor marketinga Hrvatskog rukometnog saveza Silvijo Njirić.

-Uvjeren sam da će puno naših sugrađana doći na utakmicu. Varaždinci vole rukomet, a imamo rukometnog prvoligaša. Pozivam sve naše sugrađane, kao i ljubitelje rukometa iz susjednih gradova koji također imaju rukometnu tradiciju te navijače iz Međimurja kao i cijele sjeverne Hrvatske da dođu u Varaždin kako bi zajedno  dali pravu podršku našoj reprezentaciji - rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.

Izbornik Hrvoje Horvat okupio je reprezentaciju nakon šest mjeseci i najavio zanimljivu utakmicu protiv Grčke.

- Evo nas zajedno nakon šest mjeseci ponovo u Varaždinu kojeg pamtimo po dobrom.  Uvijek nam je bilo jako lijepo ovdje, dobri su nam uvjeti za treniranje. Grad i cijela regija su skloni rukometu, dvorana je uvijek bila puna pa  očekujemo i ovaj put dobru podršku. Dečki su maksimalno spremni i jedva čekaju da zaigraju. Još jednom pozivam sve navijače da nas podrže i da dvorana bude puna - rekao je izbornik Horvat.

Komentari