GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

Milak: "Uz pojačanje na poziciji pivota mi smo favorti protiv svih!"

Objavljeno: 22.12.2018. 10:03

Zadnja izmjena: 22.12.2018. 13:06

Foto: Viktor Hranić

Predsjednik GRK Varaždin 1930 Goran Hlevnjak podsjetio je da je klub u protekloj sezoni napravio totalni zaopkret što se tiče igračkog kadra. - Od sada se oslanjamo samo na domaće igrače, naglasio ej Hlevnjak i potvrdio kako je sadašnji rezultat očekivan.

Dopredsjednik Alen MIlak rekao je kako je klub u prijašnjim sezonama izdvajao velika materijalna sredstva za igrače izvana a da je rezultat je uvijek bio tu negdje. - Nismo se mogli prije osloniti na 20 igrača iz Varaždina i okolice jer nismo imali bazu. U posljednje dvije godine afirmirali su se naši mladi igrači između 18 i 20 godina, ali za to je trebalo vrijeme. Sada imamo 23 igrača a od toga je 20 domaćih. Sada je i rezultat je polagano početo dolaziti. Što se trenera tičer počeli smo s Radujkovićem ali se on nakon dva kola zahvalio jer mu je to bio prevelik izazov u ovom trenutku. Kako je Puljević jedan od najboljih trenera, on je donio potrebnu kvalitetu više a izuzetno dobro radi s mladima, naglasio je Milak. 

GRK Varaždin 1930 je polusezonu završio s 10 osvojenih bodova. Međutim, veseli činjenica da su u posledjnja dva kola dobili tada drugoplasirani Poreč u gostima i Zamet kod kuće. Odmah su porasle ambicije u svlačionici jer je klub na prvenstvenoj ljestvici svega tri boda do Lige za prvaka, preostalo je još šest kola i 12 bodova je u igri.

Međutim, svi su se složili da je primarni cilj ostati u Premijer ligi, bez većih stresova.

Povratkom Vujević i Trojka i igrački je kadar bogatiji za kvalitetu više. - Nedostaje nam samo pivot i onda možemo biti favorit protiv svih, dodao je Milak s čim su se složili i dopredsjednik Romano Puček, kapetan momčadi Jurica Vidaček i član IO Marijan Tači.

Pirpeme seniora počinju 3. siječnja, a prvenstvo se nastavlja početkom veljače. GRK Varaždin 1930 u protekloj polusezoni igrao 11 različitih natjecanja sa svim uzrastima, što dovoljno govoeri o veličini kluba i potrebnim financijskim sredstvima ali u drugi dio sezone ulazimo još motiviraniji.

 

Komentari