SUPERSPORT HNL

HNK Gorica se pojačala, ali ima jedna dobra vijest za NK Varaždin

Objavljeno: 04.01.2023. 13:49

Zadnja izmjena: 04.01.2023. 14:05

Foto: HNK Gorica

Momčad HNK Gorica uoči sureta s NK Varaždin pojačala se s nekoliko zanimljivih igrača, koji će im sigurno podignuti kvalitetu igre i donijeti neke nove prvoligaške bodove.

Međutim, kako s Varaždinom igraju odgođenu utakmicu 17. kola SuperSport HNL-a 18. siječnja, a to je dan kada počinje prijelazni rok - tek će najranije 19. siječnja novi igrači biti registrirani u sustavu, piše germanijak.hr.  

"Gorica će registrirati nove igrače Slavka Bralića,  Kristiana Fućka,  Vinka Petkovića  i  Roberta Ćosića upravo tog prvog dana prijelaznog roka, sustav će ih prepoznati kao članove Gorice tek dan kasnije što znači da automatski ne mogu ući u zapisnik dvoboja s Varaždinom.

To u ovom slučaju ne vrijedi za Valentina Majstorovića i Filipa Mrzljaka koji su Gorici pristupili kao slobodni igrači i oni su već registrirani i provedeni kroz sustav.

To je popriličan udarac za Željka Sopića koji je dvoboj s Varaždinom označio kao utakmicu od izuzetne važnosti za Goricu, koja se nalazi na dnu ligaške ljestvice sa samo sedam osvojenih bodova u 16 kola, odnosno šest manje od Šibenika koji drži posljednju poziciju koja garantira ostan u elitnom društvu HNL-a (uz utakmicu manje)", piše germanijak.hr.

 

Komentari