Hoće li Ivica osvojiti rođendanski poklon za Janicu?

Objavljeno: 05.01.2012. 09:14

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Ivica Kostelić danas ima priliku osvojiti najljepši poklon za svoju sestru, bivšu svjetsku i olimpijsku prvakinju Janicu Kostelić. Janica naime danas slavi rođendan, a njen brat pobjedom u muškoj utrci Snow Queen Trophy na Sljemenu može joj donijeti krunu Sljemena, koju Janica unatoč dominaciji u Svjetskom kupu nikada nije uspjela osvojiti.

Hrvatska će na Sljemenu imati pet predstavnika, a naslov brani Šveđanin Andre Myhrer. Glavni favorit je vodeći slalomaš svijeta Ivica Kostelić, a neki rezultat lovit će i njegovi reprezentativni kolege Dalibor Šamšal, Natko Zrnčić Dim, Sebastian Brigović i Matej Vidović. piše Antonija Pavlić za Sportnet.

Utrku će otvoriti Austrijanac Marcel Hirscher, zatim će na stazu branitelj naslova Myhrer, a iza njega na redu je Ivica Kostelić.

Nakon njega slijede Felix Neureuther, Jean Baptiste Grange, Christian Deville i Mario Matt, s kojim se zaključuje prva jakosna skupina.

Od naših ostalih skijaša, Dalibor Šamšal ima broj 62, Natko Zrnčić Dim 70, a Sebastian Brigović i Matej Vidović 77., odnosno 76.

Ivica Kostelić u kratkoj je izjavi pohvalio prvenstveno publiku.

- Jako sam dobro raspoložen jer je i publika tako. Drago mi je što ste iza mene jer je to garancija da ću skijati brzo. Na Sljemenu nikada nije lako - kazao je aktualni najbolji svjetski skijaš.

Start prve vožnje muškog slaloma je u 14:30, dok druga vožnja najboljih svjetskih slalomaša počinje u 17:30 sati.


Izvor: hrsport.net

Komentari