Hrastić, Balažinec i Prodanović novi prvaci Hrvatske u katama

Objavljeno: 19.10.2014. 14:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Saša Josip Milec

Izvor: galerija-images/AIK karate klub varazdinske toplice

Čak 21 novu medalju dodali su karatisti AIK-a u svoju zbirku prošle subote, gdje su kao domaćini ugostili klubove Hrvatskog Kyokushin Karate Saveza na prvenstvu Hrvatske u katama.

Lara Hrastić, prvakinja Hrvatske u kategoriji mlađih kadetkinja, proglašena je i najboljom natjecateljicom prvenstva. U kategoriji kadetkinja s tri pobjede prvakinja je postala Monika Balažinec, a isti je uspjeh ponovio i Kristijan Prodanović u cicibanima i tako postao treći prvak Hrvatske iz AIK-a.

U čak sedam kategorija u neizvjesnim završnicama druga mjesta osvojili su Jana Huzjak, Lucija Košćak, Ana Zorman, Dino Slatki, Ana Bartolić, Karla Jenkač i Leon Slatki. Karli je to ujedno bilo i prvo službeno natjecanje, te njen uspjeh time još veći.

Još je jedanaest karatista osvojilo brončana odličja sjajnim izvođenjem kata u raznim kategorijama: Hrvoje Muža, Lea Rissi, Marin Šebrek, Lana Šimek, Martina Zorman, Domagoj Dvorski, Jan Lalić, Helena Petrić, Ivan Rissi, Petra Slatki i Marko Dvorski.

Sjajan dan zaokružila je i uspješna organizacija prvenstva Hrvatske u Varaždinskim Toplicama. Organizator i glavni trener kluba, prof. Saša Josip Milec, vodio je borce uz asistentice Sanjanu Milošević i Marinelu Belavić.

Slijedi objava rezultata prvenstva Hrvatske u borbama koje se odvijalo po kup sistemu na više turnira, te se članovi kluba nadaju sličnom uspjehu kao i u katama.

{gallery}AIK karate klub varazdinske toplice{/gallery}

Komentari