Hrvatska protiv Izraela nema pravo na pogrešku

Objavljeno: 05.09.2011. 14:49

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Marko Miscevic / CROPIX

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak će ugostiti Izrael. Izbornik Slaven Bilić istaknuo je da je to ključna utakmica. Najavio je izbornik i određene promjene u odnosu na sastav koji je igrao protiv Malte, piše sportnet.

Nakon ne baš dobre igre protiv Malte Slaven Bilić i stručni stožer naše reprezentacije okrenuli su se Izraelu. Izbornik je istaknuo da je sutrašnja utakmica ključna i da bi nakon nje moglo biti puno toga jasnije.

-Imamo tri utakmice do kraja ovih kvalifikacija. Ukoliko sutra osvojimo tri boda protiv Izraela onda ćemo slaviti i protiv Grčke u gostima. Ukoliko dobijemo Izrael, onda smo na konju- rekao je naš izbornik.

Nakon poraza od Grčke Izrael se skoro oprostio od Europskog prvenstva, međutim, Bilić naglašava da neće nasjesti na te priče da će Izrael igrati bez motiva, te ističe da  ne smijemo podcijeniti Izrael.

Za razliku od sastava u Malti, protiv Izraela se vraćaju Niko Kranjčar i Luka Modrić, koji bi trebali oplemeniti našu igru na sredini terena.

-Nisam puno igrao, ali se osjećam vrlo dobro. Ovdje je atmosfera uvijek odlična, za razliku od situacije u klubu. Sve je u redu i vjerujem da ću biti pravi protiv Izraela. Ovo je vrlo važna utakmica i nemamo pravo na pogrešku-dodao je Modrić.

Izvor: sportnet.hr

Komentari