ŽRK KOKA

Jeftić uoči Dalmatinke: Idemo po dva boda koja će nas dići na gornji dio tablice

HRS

Objavljeno: 13.11.2021. 09:34

Zadnja izmjena: 13.11.2021. 09:39

Danas u subotu, 13. studenog, igraju se preostali dvoboje 10. kola 1. HRL za žene, a među njima je i susret Koke i Dalmatinke.

Varaždinske rukometašice trenutno su na 9. mjestu lige s 9 osvojenih bodova, dok su rukometašice Dalmatinke 3. s 14 osvojenih bodova.
Zoran Jeftić, trener Koke oprezan je u najavi susreta, pogotovo nakon remija u Umagu, u prošlom kolu.
- Dalmatinka je onoliko opasna koliko ćemo joj mi dozvoliti da bude opasna. Napravit ćemo dobru pripremu za njih i naravno da idemo po dva boda koja će nas dići na gornji dio tablice gdje i pripadamo, najavio je Jeftić.

Jedna od ponajboljih igračica Koke i hrvatska reprezentativka Ivana Dežić, u prošlom kolu je postigla 14 golova u susretu u Umagu, što ju je učinila jednom od najefiksnijih igračica lige.
- Ekipa koja je trenutno treća na ljestvici je sigurno je jedna od najvećih ugodnih iznenađenja lige ove godine. U utorak su igrali s Podravkom Vegetom i izgubili su samo pet golova razlike što je još samo jedan dokaz da stvarno dobro igraju ove sezone. Znamo dosta o njima. To je ekipa koja se puno mijenjala, a poznati su po dubokoj 5-1 obrani i mi se na to pripremamo cijeli tjedan. Pripremamo naš napad i našu obranu za njih i nadam se da ćemo uspjeti provesti to sve u djelo u subotu na utakmici. U Varaždinu bez obzira na stanje na ljestvici gdje su one više pozicionirane od nas, mislim da zadnjih par utakmica igramo sve bolje i da imamo pravo se nadati osvojiti dva boda protiv njih, dodala je Dežić.

Utakmica 10. kola 1. HRL za žene između Koke i Dalmatinke igra se večeras odd 18.00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin.

Komentari