Kakav povratak: Henry zabio u svom drugom debiju za Arsenal

Objavljeno: 10.01.2012. 10:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:12

Svi gledatelji koji su bili prisutni na utakmici trećeg kola FA kupa na Emiratesu između Arsenala i Leedsa sigurno će se još dugo sjećati velikog povratka svog ljubimca Thierryja Henryja, piše Ante Dubravac za Sportnet
Kada je prije nekoliko dana stavio potpis na dvomjesečnu posudbu Thierry Henry je za službenu klupsku stranicu skromno izjavio:
- Došao sam da bih sjedio na klupi i to je sasvim u redu. Ne dolazim ovdje biti junak - rekao je Henry.

Međutim kako se susret protiv Leedsa nije odvijao na željeni način Arsene Wenger je u 66. minuti bio prisiljen Francuza uvesti u igru u želji da konačno pokuša probiti čvrst gostujući blok. I samo 11 minuta kasnije Thierry Henry po tko zna koji put donosi veliko slavlje Topnicima.

Prva utakmica i odmah pobjednički pogodak.

- Ovo je nestvarno. Otkako sam se vratio s praznika nisam mislio da ću ponovo igrati za Arsenal, a sada sam zabio pobjednički gol. Volim ovaj klub, ne znam što bih rekao. Samo sam želio pomoći i nadam se da mogu učiniti i više - izjavio je nakon susreta Henry.

34-godišnji napadač nije mogao sakriti svoje veliko zadovoljstvo, vjerojatno ni sam nije mogao zamisliti bolji povratak.

- Osjećaj kada sam zabio gol bio je nevjerojatan. Zabiti gol za klub koji navijate je divno. Ovo je divna prilika. Nikada ne znate kada ćete dobiti drugu i zato je bilo važno iskoristiti ju - naglasio je Henry.

Nakon svega možda Wenger pokuša nagovoriti New York Red Bullse da Henry na Emiratesu ostane i nešto duže od dogovorenih dva mjeseca.


Izvor: hrsport.net

Komentari