NK VARAŽDIN

Kapetan NK Varaždin Igor Postonjski: Nitko neće biti favorit u Varaždinu

Objavljeno: 16.07.2022. 13:28

Zadnja izmjena: 16.07.2022. 13:32

Igor Postonjski, kapetan NK Varaždin u najavi utakmice 1. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige protiv Slaven Belupa naglasio je kvalitetu varažddinske ekipe, igranje na varaždinskom stadionu i ostankom većine igrača od prošle sezone.

Postonjski je uvjeren da ova ekipa može bolje od borbe za ostanak, te ako sve krene onako kako svi priželjkuju, smatra da je sredina prvenstvene ljestvice realani cilj. Naravno, utakmica protiv Slaven Belupa bit će prvi pravi ispit trenutnih mogućnosti .

- Atmosfera u ekipi je vrhunska. Svi smo radili proteklih godinu dana za ovu utakmicu i za Prvu ligu, kako bi se vratili tamo gdje nam je mjesto. Pozitivna energija zrači iz svih nas. Svi jedva čekamo da utakmica 1. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige protiv Slaven Belupa počne. Malo sam se bojao na početku priprema, ali bilo je dobro da nas je Zrinski na početku priprema „spustio na zemlju“. Tako smo vidjeli što moramo popraviti i kako moramo igrati. Ali, već smo nakon te utakmice pokazali da imamo moć, snagu i kvalitetu, u susretima protiv Veleža i Posušja te na kraju protiv Honveda. Sve su to redom kvalitetne ekipe. Nadam se da ćemo tu pozitivnu energiju koju imamo prenijeti na teren. Moram reći da sigurno nikome nećemo dati za pravo da bude favorit u Varaždinu, kao što to nismo dali niti u Drugoj ligi. Vjerujem da ćemo nastaviti tim tempom i usrećiti naše navijače, koje očekujem da dođu u što većem broju, dodao je Postonjski.

"Naša prednost je naše zajedništvo"

Slaven Belupo varaždinski nogometaši ne pamte baš po dobrom, naime s njima su igrali posljednju utakmicu u Prvoj ligi prije nešto više od godinu dana. Tada su izgubili i ispali u Drugu ligu.

- Slaven Belupo je teško analizirati, puno su igrača promijenili. Otišli su neki od igrača koji su im bili vrlo važni, ali ostali su Krstanović, Marin, Kvržić i Božić, koji će držati novu ekipu na okupu. Zatim imaju galeriju mladih, a doveli su i Bašića iz Rudeša, tako da će to biti pravi spoj mladosti i iskustva. Naša prednost je naše zajedništvo, jer mi smo već godinu i pol na okupu, znamo se „u dušu“. Sigurno će nas oni probati iznenaditi ali mi smo kvalitetni i nadam se da ćemo znati dobro odgovoriti, naglasio je Postonjski.

Na susretu Varaždina i Slaven Belupa, koji se igra u nedjelju, 17. srpnja s početkom od 19,00 sati, očekuje se vrlo veliki broj navijača Varaždina jer je pretprodaja ulaznica bila jako dobra. Cijena ulaznice je 40 kuna za tribine Lijevo i Desno dok je 50 kuna cijena za Ložu A. Ulaznice su personalizirane te će biti vršena provjera podataka uz osobnu iskaznicu.

Komentari