KOMENTAR UTAKMICE

Kovačević je siguran da će dobra igra donijeti i golove

Objavljeno: 31.07.2022. 00:13

Zadnja izmjena: 31.07.2022. 05:17

Varaždin se u sinoćnjem susretu pokazao kao bolja i agresivnija momčad, ali zakazala je preciznost napadača.

Trener Varaždina Mario Kovačević nije nezadovoljan jer je siguran da će ih nagraditi dobra igra i da će u sljedećim utakmicama napadači biti efikasniji.

- Kao što smo i najavili, krenuli smo hrabro. U svim segmentima nogometne igre mi smo bili bolji, osim u golovima. Visoko smo pritiskali i igrali smo dobro, ali falio nam je gol. Mislim da smo napravili dovoljno prilika da se zabije gol, ali danas je takva večer. Sve nekako neće lopta u gol. Hajduk je tri puta došao u šesnaest metara i ništa drugo nego Marko Livaja i dva gola. Mogu čestitati Hajduku na pobjedi ali čestitam i svojim igračima jer su dali sve od sebe. Ja sam siguran da ako mi ovako nastavimo da će se nama vratiti rezultatski ova igra, tvrdi Kovačević.

Što se statistike tiče ona ide u prilog riječima trenera Kovačevića. Posjed lopte je bio na strani Varaždina, što se udaraca prema golu tiče bilo je 25:7 u korist varaždina, a 8:2 u šutevima u okvir. Međutim, golman Hajduka Sentić, nekadašnji član Varaždina imao je i 8 obrana. Prema dojmovima većine na stadionu Varaždinu je sinoć nedostajao golgeter.

- Brodić je igrao jako dobro, ali nažalost nije mu danas bio dan. Međutim, ne treba biti previše žalostan nego tražiti da i mi budemo dobri igrači kao Marko Livaja. Mi ćemo i dalje ovako igrati, a doći će i golovi. Imamo mi dobrih igrača i napadača. Na nama je da i dalje radimo. Kod napadača zna biti tako kad ne ide onda ne ide, a kad krene onda krene. Mene veseli kada napadači dolaze u prilike. Brodić i Šego će postizati pogotke, ne sumnjam ja u to, dodao je Kovačević.

Komentari