KOMENTAR UTAKMICE

Kovačević: 'Kvaliteta Brune Petkovića prelomila je utakmicu'

Objavljeno: 17.10.2022. 07:28

Zadnja izmjena: 17.10.2022. 07:37

Utakmica između Dinama i Varaždina donijela je niz zanimljivih detalja o kojima će se još pričati.

Susret 13. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Varaždina, koji je završio rezultatom 3:1, počeo je vodstvom Varaždina od 9. minute. Trener Varaždinaca Mario Kovačević ovako je vidio tijek susreta.

- Jako smo dobro otvorili utakmicu, zabili lijepi pogodak, teško je pričati što bi bilo da nismo dobili crveni karton. Sigurno bi nam bilo lakše. Čestitam svojim igračima, dobro smo se držali, ali kvaliteta Brune Petkovića prelomila je utakmicu. Dinamo je stalno radio pritisak, a na kraju smo primili izjednačujući gol iz kontre. Domaćini su se potom dodatno dignuli i preokrenuli, zaključio je Kovačević.

Još jedan od prijelomnih trenutaka bio je i crveni karto za Herreru. Tako se ponovo otvorilo pitanje suđenja.

- Ne želim komentirati suđenje, nije niti njima lagano, ali ne mogu reći je li Herrera zaslužio drugi žuti karton. Nisam dobro vidio s klupe, samo je komentirao Kovačević.

Ovaj susret ostat će u pamćenju ljubitelja nogometa i po trenutku kada je za Varaždina dosuđen kazneni udarac, a Kolarić je priznao da nije bilo prekršaja nad njim.

Sve u svemu Varaždin se mora okrenut inovim susretima u kojima treba osvajati bodove potrebne za ostanak. Sljedeći susret, 14. kola SuperSport HNL-a za Varaždina donosi domaćnistvo, a u goste im dolazi momčad Osijeka. Osim prvenstva Varaždin u srijedu igra i Kup utakmicu s Primorcem u Biogradu.

Komentari