NK VARAŽDIN

Kovačević: Nas se bude puno pitalo

Objavljeno: 17.02.2022. 18:33

Zadnja izmjena: 17.02.2022. 18:36

U subotu, 19. veljače s početkom u 15.00 sati prvoplasirani Varaždin dočekuje dvadaestoplasiranu Cibaliu.

Bivši vinkovački prvoligaš nije u onoj formi kao prije, pogotovo nakon poraza u Opatiji u prošlom kolu, ali kako se sada bori za ostanak u Drugoj ligi može biti itekako opasan.

Trener Varaždina Mario Kovačević zadovoljan je ulaskom u nastavak prvenstva Druge HNL i povratkom Varaždina na prvo mjesto prvenstvene ljestvice. 

- Bilo nam je najbitnije da u prvom kolu uđemo s pobjedom u nastavak prvenstva. Nažalost pobjeda je plaćena visokom cijenom , teškom ozljedom Leonarda Vuka. Operacija je dobro prošla i ja vjerujem da se on bude oporavio i dalje igrao nogomet, nada se Kovačević i želi sve najbolje Vuku tijekom oporavka.

Široka klupa Varaždina

Što se tiče igračkog kadra Šego je počeo trenirati, a Herrera trenira od kraja prošlog tjedna tako da su obojca u konkurenciji za sastav. Karabatić ima tri žuta kartona, pa sigurno neće biti u konkurenciji, a još je tu i nekoliko prehlađenih igrača. Sve u svemu Kovačević i dalje ima veliki soster igrača iz kojeg će najspremnije poslati na teren protiv Cibalie.

- Ovaj tjedan smo uobičajeno radili, pripremali se za utakmicu s Cibaliom. Protivnika poznajemo, oni nemaju što izgubiti jer dolaze igrati protiv vodeće ekipe. Međutim, ja vjerujem svojim igračima da će dati sve od sebe i ponovo pobijediti, najavio je kratko Kovačević.

O Cibaliji se već sve zna, a ovako ih je okarakterizirao Mario Kovačević.

- Dosta hrabro su igrali u Opatiji u prošlom kolu.  Fizički dosta moćna i čvrsta ekipa, tako da nas čeka nas težak susret, ali vjerujem da ćemo nametnuti svoju igru. Lopta nam mora biti još brža, a ako uđemo u neku borbu s njima onda može biti problema. Nas se bude puno pitalo, mi igramo pred svojim navijačima i ako budemo hrabri i odlučni vjerujem da neće biti problema, najavioje subotnji susret sa Cubaliom Mario Kovačević.

Komentari