KOMENTAR UTAKMICE

Kovačević: U utakmici s Cibaliom se okrenulo na našu stranu, a sada na Interovu

Objavljeno: 27.02.2022. 09:03

Zadnja izmjena: 27.02.2022. 09:15

Nakon jučerašnjeg poraza Varaždina od Intera iz Zaprešića nema previše zabrinutih lica u varaždinskim redovima.

Trener Varaždinaca Mario Kovačević vjeruje u svoju ekipu iako je jučer ispustila priliku da s igračem više postigne gol i ostvari treću pobjedu zaredom u nastavku Druge HNL.

- Prvo poluvrijeme nismo bili dobri. Inter je bio življi, nismo uopće mogli uspostaviti igru. Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje, otvorili smo dobro i sve je bilo dobro do crvenog kartona Interu. Imali smo igrača više i trebali smo početi dominirati, a na kraju smo mi dobili gol. Nakon gola nije bilo više niti puno igre, gosti su odugovlačili i tako pobijedili 1:0. U utakmici s Cibaliom se okrenulo na našu stranu, a sada na Interovu. Moralo se ovo, možda dogoditi nakon 12 ili 13 kola, da smo mi i jednu utakmicu izgubili ali ja vjerujem da ćemo se mi vratiti još jači i bolji, optimističan je Kovačević.

Nakon odlične serije Varaždina, nakon dolaska trenera Kovačevića, kada je Varaždin iz zone ispadanja stigao na prvo mjesto prvenstvene ljestvice dogodio se i jedan malo slabiji dan. Pitanje je samo koliko će ovaj poraz utjecati na momčad, nenaviklu na poraze.

- Sigurno da nas ovo bude pogodilo, ali na nama je da nastavimo raditi kao i do sada. Ponavljam, liga je izjednačena i svatko može svakoga pobijediti. I mi smo toga svjesni, ali mi moramo biti bolji želimo li nešto više. Sljedeću utakmicu gostujemo, isto težak protivnik ali vjerujem da budemo pametniji i bolji i da ćemo se vratiti na pobjedničku seriju, najavio je Kovačević.

Komentari