NK VARAŽDIN

Kovačević uoči Intera: Vjerujem da ćemo u subotu biti još bolji

Objavljeno: 24.02.2022. 12:33

Zadnja izmjena: 24.02.2022. 12:37

U subotu, 26. veljače na rasporedu je susret 18. kola Druge HNL u kojoj Varaždin dočekuje Inter iz Zaprešića, s početkom u 15.00 sati na gradskog stadionu u Varaždinu.

Nakon dvije pobjede na domaćem terenu i potvrdu prvog mjesta na prvenstvenoj ljestvici u NK Varaždinu se lakše dočekuje susret s Interom iz Zaprešića i naravno ponovo očekuju pobjedu, smatra trener NK Varaždin Mario Kovačević.

- Veseli nas treća utakmica kod kuće u nizu. Ovaj tjedan smo stvarno dobro radili i pokušali smo ispraviti greške koje smo uočili u prošloj utakmici. Vjerujem da ćemo u subotu biti još bolji i da ćemo se opet veseliti na kraju, najavio je Kovačević.

S obzirom da je Druga HNL ove sezone izrazito izjednačena i ekipa Intera ima svoje kvalitete s kojima može ugroziti Varaždin.

- Inter je čak malo kvalitetnija ekipa od Cibalie. Imaju jako dobru tranziciju i tu moramo biti posebno oprezni. Od prve minute nas mora zanimati gol, da što prije postignemo gol. Inter je trener Petković dobro posložio, igraju prepoznatljivo, obrana je solidna s iskusnim igračima kao npr. Mazalović. Imaju i dobre igrače prema naprijed, krilni Pejić i Rešetar su najopasniji i moramo posebnu pozornost obratiti na njih, upozorio je Kovačević.

Što se tiče igračkog kadra Bagadur zbog tri žuta kartona nema pravo nastupa, Urata i igrec su ozlijeđeni, a svi ostali bit će na raspolaganju treneru Kovačeviću.

Komentari