NK VARAŽDIN

Kovačević uoči Lokomotive: 'Želimo nastaviti pozitivan niz'

Objavljeno: 09.09.2022. 14:25

Zadnja izmjena: 09.09.2022. 14:38

U 9. kolu SuperSport HNL-a Varaždin gostuje u Zagrebu kod momčadi Lokomotive. Varaždin na gostovanje ide s četvrtog mjesta i s 12 osvojenih bodova, dok je Lokomotiva trenutno mjesto ispod i tri boda manje.

Trener Varaždinaca Mario Kovačević zadovoljan je pozitivnim nizom bez poraza. U dosadašnjih osam prvenstvenih utakmica samo su dva poraza, tri neriješene utakmice i tri pobjede. Varaždinci se nadaju da će se u nedjelju vratiti barem s bodom iz Zagreba.

- Imamo lijepi niz utakmica i želimo ga produžiti. Puno je ljepše raditi kada je rezultat pozitivan i dobar. Poslije Gorice smo se malo proveselili i odmorili i evo kvalitetno se pripremamo za utakmicu protiv Lokomotive. Momčad Lokomotive jako cijenim , mislim da imaju premalo bodova kako su igrali. Očekujemo tako dobrog protivnika koji igra kod kuće. Da bi nastavili naš pozitivan niz utakmica, moramo u Kranjčevićevoj biti jako dobri, dodao je Kovačević.

Što se igračkog kadra tiče Šego je dobio dvije utakmice neigranja zbog crvenog kartona na prošloj utakmici, a drugih kazni nema. Od lakše ozlijeđenih Ba još nije spreman, a Ivan Posavec je počeo trenirati i vjerojatno će biti spreman do utakmice sa Slaven Belupom. Ostali su igrači na raspolaganju treneru.

Utakmica Lokomotiva – Varaždin na rasporedu je u nedjelju, 11. rujna s početkom u 21,05 sati.

Komentari