NK VARAŽDIN

Kovačević uoči Osijeka II: Morat ćemo biti trkački dobri kako bi im mogli parirati

Objavljeno: 21.04.2022. 14:50

Zadnja izmjena: 21.04.2022. 15:02

U 25. kolu Druge HNL NK Varaždin ponovo je domaćin, ovaj puta u goste mu dolazi mlada ekipa Osijeka II.

S obzirom na novi sustav natjecanja, od sljedeće sezone druge momčadi prvoligaša više neće moći sudjelovati u Drugoj HNL, pa momčadi Osijeka II plasman nije važan. Hoće li se to odraziti i na subotnju utakmicu vrijedi vidjeti od 18.00 sati na gradskom stadionu u Varaždinu.

Trener Varaždinaca Mario Kovačević zadovoljan je prikazanim u prošloj utakmici, kada je poražena Opatija s četiri gola, koja su postigla četiri različita strijelca, pa najavljuje novu zanimljivu utakmicu za gledatelje.

- Ekipa koja je u pozitivnom nizu, mlada razigrana ekipa. Prošla utakmica završila je 0:0 iako mislim da smo bili bolji, ali oni su se uspjeli obraniti. Nemaju imperativ i dolaze igrati i dokazivati se. Kod nas se dobro rado ovaj tjedan, ali imali smo neke male ozljede. Tako nećemo moći računati na Uratu, tu su još upitni Postonjski i Bagadur ali valjda će jedan od njih moći zaigrati. Ostali su spremni, znamo kakva nas utakmica očekuje. Morat ćemo biti trkački dobri kako bi im mogli parirati, a u fazi napada da budemo efikasni pa ćemo opet svi veseliti, dodao je Kovačević.

Varaždin i Osijeka II igrat će susret u subotu, 23. travnja s početkom u 18.00 sati na varaždinskom gradskom stadionu.

Komentari