KOMENTAR UTAKMICE

Kovačević: Vjerovao sam  da će kvaliteta ove ekipe doći do izražaja

Objavljeno: 19.02.2022. 20:06

Zadnja izmjena: 19.02.2022. 20:16

Nakon "infarktne" utakmice Varaždin - Cibalia, u kojoj je Varaždin pobijedio golom Kolarića tek u 90. minuti, veselje u svlačionici i klubu potrajalo je dugo.

Trener Mario Kovačević na kraju je zadovoljan, iako je utakmica mogla i drugačije završiti. Ovom pobjedom Varaždin ostaje na vrhu Druge HNL, ali i dalje je "gužva" na vrhu. Na samo nekoliko bodova razlike nalazi se pet klubova i svaki kiks može "skupo stajati" svaku pojedinu momčad.

 - Na kraju slatko, ali bez obzira na sve zasluženo. Upozoravao sam cijeli tjedan da ekipa Cibalie ovdje nema što izgubiti, a i mi smo im puno u tome pomogli. Imali su te opasne duge lopte i odbijance. Ne mogu reći da su više željeli pobjedu od nas, ali možda nas je to prvo mjesto na kojem smo bili malo sputalo. Možda smo mislili da će pobjeda sama od sebe doći, ali vjerovao sam  da će kvaliteta ove ekipe doći do izražaja, bez obzira što je utakmica mogla otići i na jednu i na drugu stranu. Cibalia je imala svoje prilike, ali i mi smo trebali puno bolje odigrati u završnicama da postignemo taj gol. Nažalost nismo, ali ponavljam vjerovao smo do kraja i nagradilo nas je pogotkom u posljednjoj minuti, dodao je Kovačević.

Tako je Varaždin ostao na prvo mjestu, Rudeš je drugi s dva boda manje a Orijent treći s četiri boda manje. Tu su još blizu Dubrava i Croatia Zmijavci, koji čekaju svoju priliku za napredovanje na prvenstvenoj ljestvici. U sljedećem, 18. kolu Varaždin je ponovo domaćin i dočekuje ekipu Intera iz Zaprešića.  

Komentari