NK VARAŽDIN

Kovačević: Vrijeme je i za pobjedu kod kuće

Objavljeno: 01.09.2022. 18:48

Zadnja izmjena: 01.09.2022. 18:50

U 8. kolu SuperSport HNL Varaždin na svom terenu dočekuje momčad Gorice. Na prvenstvenoj ljestvici trenutno je Varaždin četvrti s devet osvojenih bodova, dok je Gorica predzadnja, deveta s pet osvojenih bodova. Slabiji početni rezultati Gorice doveli su i do promjene trenera pa tako na klupi više nije Samir Toplak već makedonski nogometni stručnjak Igor Angelovski.

Trener Varaždinaca Mario Kovačević zadovoljan je jučerašnjim prijateljskim susretom s varaždinskom Mladosti u Biškupcu, te zdravstvenim stanjem igrača. Dobra vijest je i to da nema kartoniranih igrača, te je puno širi kadar igrača za susret s Goricom.   

- Gorica je možda sada i najteži protivnik. Protekle dvije utakmice su odigrali vrlo dobro i nitko ih nije nadigrao, a sad još dolaze s novim trenerom. Svi njihovi igrači se sigurno žele dokazati i bit će dodatno motivirani. Mi, nakon pobjede nad Rijekom, lijepo radimo, treniramo i pripremamo se. Sada je vrijeme i da pobijedimo kod kuće. Stanje s igračima je puno bolje nego prošli tjedan. Kartona nemamo, ozlijeđeni se polagano vraćaju, jedino Ba još nije spreman, uz jasno Postonjskog i Karabatića, dodao je Kovačević.

Gorica će u subotu biti protivnik za kojeg nitko ne može reći kako će igrati, u kojoj formaciji, jer najvjerojatnije napuštaju stari sustav. Međutim, malo je bilo vremena za velike promjene novog trenera, tako da je znak pitanja u zraku, što se tiče izgleda momčadi Gorice u Varaždinu.

- Mi imamo svoj način igre, a pogledali smo kako je Gorica igrala do sada. Novi trener donosi i nove ideje, ali poznajemo igrače pa ne vjerujem da će nas iznenaditi, zaključio je Kovačević.

Susret Varaždina i Gorice na rasporedu je u subotu, 3. rujna s početkom u 18,55 sati. Ulaznice su već u prodaji na Ticket Pointu do petka, 2. rujna od 16,30 do 19,00 sati.

Komentari