KOMENTARI UTAKMICE

Kovačević žali za trećim golom - Neregularni golovi Varaždina?

Objavljeno: 27.10.2021. 21:31

Zadnja izmjena: 27.10.2021. 21:33

Varaždin je namučio ekipu Lokomotive ali je ipak izgubio utakmicu 2:3 i tako ispao iz daljeg natjecanja u Kupu.

Trener Mario Kovačević pokušao je pronaći razloge poraza u kvaliteti protivnika i impresioniranošću domaćih igrača utakmicom i protivnikom.

- Mi smo dali u ovom trenutku koliko smo mogli, posebno u drugom poluvremenu. U prvom dijelu nam je bilo teško, pogotovo zbog kvalitete Lokomotive. Smatram da je Lokomotiva trenutno u prve tri ekipe u Hrvatskoj, po tome kako igraju. Oni su igrali dobro, a mi kao da smo bili uplašeni. Poklonili smo im dva gola, ali nismo se predali. U poluvremenu sam rekao igračima da moramo bolje i oni su to pokazali u drugom poluvremenu. Izjednačili smo na vrijeme i imali smo situacija da zabijemo treći gol, nažalost nismo i evo kaznila nas je Lokomotiva, dodao je Kovačević.

Neregularni golovi Varaždina

Međutim, tu nije kraj komentarima utakmice. Naime, Sportske novosti donose video analizu utakmice u kojoj tvrde da su oba gola Varaždina neregularna. Prvi da je postignut iz zaleđa, a u drugom da nije bilo prekršaja za kazneni udarac. Kako na utakmici nije bilo VAR-a, a suci su dosudili drugačije sve ostaje samo na komentarima.

Komentari