NK VARAŽDIN

Kreće uzbudljiva završnica jesenskog dijela Druge HNL

Objavljeno: 16.11.2021. 17:01

Zadnja izmjena: 16.11.2021. 17:08

Završava reprezentativna pauza i nastavljaju se natjecanja u Prvoj i Drugoj HNL.  Varaždinski drugoligaš ovu pauzu proveo je na visokom drugom mjestu, odmah iza Croatie koja ima tri boda više na svom kontu.

Pred nogometašima NK Varaždin još su tri kola u kojima trebaju potvrditi odličnu jesen, od kada ih je preuzeo trener Mario Kovačević. Da nije bilo posrtanja u prvim kolima, kada je trener Varaždina bio Mario Carević, sada bi situacija na prvenstvenoj ljestvici izgledala još bolje. Pod vodstvom trenera Kovačevića Varaždin je ubilježio četiri pobjede i dva remija, a što je još važnije momčad na terenu izgleda puno opasnije i agresivnije. Upravo onako kako su iz kluba najavljivali prije početka sezone u Drugoj HNL. Ovakav Varaždin ulijeva nadu da će se sljedeće godine ovdje igrati i prvoligaški nogomet.

No, do tada je još puno posla za Kovačevića i nogometaše NK Varaždin. Već ove subote, u 13. kolu Varaždin dočekuje ekipu Sesveta, koja je trenutno na 9. mjestu ali samo sa četiri boda manje. Vodeća Croatia igra protiv Dubrave, koja je trenutno na 4. mjestu sa samo bodom manje od Varaždina. Velika je gužva na vrhu i dovoljan je samo jedan kiks pa da se potpuno promijeni raspored ekipa. Zato će svaka naredna utakmica do kraja jesenskog dijela biti vrlo važna za varaždinske nogometaše.

Do kraja sezone, nakon Sesveta još su dvije utakmice. U 14. kolu Varaždin putuje u Dugopolje, da bi u posljednjem jesenskom kolu ugostio momčad Dubrave. Raspored koji bi realno Varaždinu mogao donijeti nove bodove koji bi ga održali na samom vrhu prvenstvene ljestvice do 12. veljače 2022. godine, kada se nastavlja prvenstvo u Drugoj HNL.

Odmoreni i pripremljeni varaždinski nogometaši već će u subotu, 20. studenoga pokazati kojim smjerom će ići završnica jesenskog dijela prvenstva, a prema do sada prikazanom, ljubitelji i navijači varaždinskog nogometa mogu biti mirni i s užitkom navijati za Varaždin.

Komentari