Kruno Jurčić više nije trener Dinama

Objavljeno: 08.12.2011. 13:21

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Srdjan Vrancic / Cropix

Nakon katastrofe od Lyona i rušenja nekoliko negativnih rekorda u Ligi prvaka, Zdravko Mamić je odlučio da je dosta i Kruni Jurčiću pokazao izlazna vrata Maksimira, piše Mišo Gulić za sportnet.

Sedam komada u mreži Ivana Kelave je prelilo čašu strpljenja Dinamovog vodstva, a to je značilo samo jedno - otkaz Kruni Jurčiću, nakon čega je uslijedio i cijeli niz isprika upućenih navijačima od strane maksimirskog bossa Zdravka Mamića.

- Odmah nakon večerašnje utakmice s Lyonom u Plavom salonu sastali su se predstavnici Izvršnog i Nadzornog odbora GNK Dinamo te su jednoglasnom odlukom izglasali nepovjerenje treneru prve momčadi Dinama Krunoslavu Jurčiću-  stoji na službenoj stranici kluba, čime cijela priča dobila i službenu potvrdu.

Sat vremena nakon blamaže, Mamić se spustio među okupljene novinare te potvrdio nagađanja.

- Moram sa velikom tugom i žaljenjem kazati da smo teško primili ovaj poraz, ovo je najveći poraz u Dinamovoj povijesti. Na utakmici je bila većina ljudi iz Izvršnog i Nadzornog odbora odmah nakon utakmice tražili su da sjednemo, odlučeno je da se ide u razlaz s trenerom Krunoslavom Jurčićem- rekao je Zdravko Mamić.

Potom je uslijedila i isprika svima koji su "morali" gledati ovakvu predstavu nogometaša Dinama.

- Na kraju me je sram svega ovoga, načina na koji smo završili sezonu. Ispričavam se navijačima, nisam sklon jeftinoj demagogiji, uvijek govorim ono što mislim. Nanijeli smo sramotu klubu i njima i naći ćemo dodatni način da im se ispričamo – zaključio je izvršni predsjednik Dinama.

Izvor: sportnet.hr

Komentari