FOTO Županijski kup: Uvjerljivi Varaždinci, Bednja, Jalžabet i Zadrugar u polufinalu

Objavljeno: 08.10.2015. 18:17

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 12:50

Foto: FOTO: Siniša Sović

Na Dan neovisnosti odigrane su utakmice četvrtfinala Županijskog kupa, a slavili su Varaždin, Bednja, Jalžabet i Zadrugar te se plasirali u polufinale.

Trećeligaš Varaždin na stadionu Varteksa slavio je protiv ligaškog suparnika Podravine 4:2. Nogometaše Rade Hercega u vodstvo doveo je Moris Kuhta u 3. minuti, a tim rezultatom se otišlo na odmor.

U šestoj minuti nastavka Luka Ivanović povećao je na 2:0, no šest minuta kasnije Renato Sakač je smanjio na 2:1. U 63. minuti Slaven Hlišć zabio je za 3:1, a u posljednjih šest minuta gledatelji su vidjeli još dva zgoditka. U 84. minuti za goste je smanjio Nikola Pomper, a konačnih 4:2 postavio je Luka Vukek u 88. minuti.

Jalžabet je kod kuće pak bio uvjerljiv protiv cestičkog Poleta 5:1. Po dva zgoditka u pobjedi Jalžabećana zabili su Tomislav Medved i Petar Friščić, dok je po jednog dodao Mihael Jerebić.

Lako su do slavlja stigli i nogometaši iz Hrastovskog pobijedivši Ivančicu 3:0, dok je branitelj naslova Bednja bio bolji od Podravca u Sesvetama 3:1. Za Beletinčane su zabijali Marin Šinjori, Denis Bartolec i Petar Hrebak.

Polufinalni susreti igraju se iduće godine.

Komentari